- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Biztos hogy semmi baja nem lesz.Én is szoktam kihuzigálni meg vissza is dugom,és semmi.
Viszont most valami történt mert a ps2-es porton szaggat az egér kurzorja,viszont ugyanannak az egérnek usb-n semmi baja. -
mr_ricsi
veterán
IO kártya soros portját már nyírtam ki azzal, hogy bekapcsolás után dugtam rá az egeret. (AD486)
A PS2-eseket viszont lelkiismeretfurdalás nélkül dugdosom össze-vissza, többször előfordult, hogy felcserélve az egér és a billentyű, aztán ezeket a már működő gépben kihúztam és helyesen visszadugtam, de eddig semmi gond nem volt belőle. -
Flashy
veterán
a ps2 máshogy viselkedik, mint az usb és a sorosport. érzékenyebb és én is úgy tudom hogy akár tönkre is mehet. bár szerintem a mai alaplapoknál ez már nem jellemző, én is huzigáltam már ki. de amikor kezdték újrafelfedezni a ps2 portot, volt olyan P1 alaplap aminél ha felcserélted a billt az egérrel akkor meghalt tőle. ha nem nagyon muszáj, saját gépemnél sose dugdosom menet közben.
-
Bigyó
tag
Akkor azt hiszem összefoglalhatom: nem megy tönkre. Köszönöm a hozzászólásokat :)))
-
Out
addikt
nem valoszinu hogy tonkremegy, en szoktam ki be dugdosni az egeret, foleg ha tisztitom :D
-
Cruz
aktív tag
Szerintem sem fog tönkremenni, legfeljebb hibaüzenetett dob/megfagy az oprendszer. Mindenesetre ha nem muszáj, nem rángatom ki működés közben a tyúkbelet a gép seggibűl... :)
ha esteleg mégis tönkremenne, akkor egyrészt részvétem, másrészt írd ide be, mer akkó beöntöm cementtel az egércsatit... :D -
Bigyó
tag
Egyik munkatársam azt mondta, hogy ha üzem közben egy alaplapból kihúzom a PS2-es egeret (csak úgy simán) tönkre mehet az alaplap. Fogadtunk. Sokban. Én azt állítom, hogy semmi baja sem lesz. Szerintetek?
Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ARMA Reforger
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Disney+
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest