- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Átmenetileg, úgy hozta az élet, hogy meg kellett válnom a videokártyámtól (Gef2) és míg az újjabbat nem tudom megvenni (9600XT), beraktam egy S3TrioV2-t(PCI). Az alaplapom MSI K7N2 Delta-L és nem volt vele probléma ezidáig.Miután felismerte a Windows és újraindította magát és túl volt a memória ellenőrzésen illetve hardver eszközök felismerésén elkezdte betölteni a rendszert. DE már rögtön az elején a PC SPeaker egy halk sípoló hangott hallatott.......a betöltés folytatódott és a meglepetés akkor ért mikor a Windows betöltődött és nem reagált sem az egérre és sem a klaviatúrára.RESET következett......Scan disk ellenörzés Windows betöltés megtörtént ....MINDEN a legnagyobb rendben...nyoma sincs fagyásnak.....20-30 percig használtam......semmi gond...próbából újraindítottam....Sípolás ismét, Windows alatt használhatatlan az egér és klavi .....RESET......Scan Disk betöltődött a Windows.....ismét No problem.
tettem be egy másik HDD-t és teljesen új rendszert tettem fel. Most nem XP-t hanem csak 98 se-t A rendszer telepítéssel és a közben szükséges újraindításokkor semmi probléma nem volt. Viszont mikor megtörtént a Windows végleges konfigurálása azután ugyanaz a probléma jelentkezett mint XP alatt. A kérdésem az lenne, hogy érzésetek szerint az alaplapom döglődött be vagy a Videokártya rossz.....Az az érdekes az egészben, hogy DOS módban futtatva sosincs fagyás csak Windows környezetben. Illetve, hogy a AGP-s karimmal sosem volt ilyen problémám. Ha valakinek van valami ötlete az segítsen !!!!
köszi előre is !
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest