- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Aktív témák
-
doc
nagyúr
ez miert nem fert el pl. ide?
zartam
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
AMI biosos alaplappal rendelkezem. A probléma pedig az hogy ma kapcsoltam volna be a gépet és elsem indult a rendszer csak sípolt folyamatosan. Videókártyára vagy ramra gyanakodtam. Először a ramokat át tettem egy másik foglalatba, de akkor is ugyanez volt. Utánna kipróbáltam külön-külön őket de akkor sem volt jó. Videókártyát utánna kivettem akkor jó volt. De volt olyan amikor a ramot a másik két foglalatból nemtettem át, akkor ugyanez volt.. Tehát addig míg átnem tettem egy másik foglalatba. És én ezt most furcsállom. Akkor valószínű hogy a vga fuccsolt be? Ventije pörög mikor bekapcsolom. Vagy esetleg ram foglalat hiba? Előre is köszönöm a válaszotokat!Remélem érthetően írtam le.
Irtam egy másik forumra is már ezzel a hibával kapcsolatban.. Ott aztmondták hogy lehet a memóriavezérlő a hibás, vagy gyengélkedik a táp 3.3v ága. És aztmondták hogy minél hamarabb cseréljem le, és hogy az alaplap nemfogja sokáig bírni. Ezért fordulok hozzátok.
Alaplap: IPIBL LB
Táp: [link]
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest