- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Chrys
csendes tag
Az ASUS TUSL2-C alaplapról én is csak jót tudok mondani, de olvastam vhol, hogy a VGA sebességét lehet növelni azzal, ha a ''Fast Write''-ot bekapcsolom. Nos ... itt a gond, ugyanis a TUSL2-C BIOS-ában ilyen beállítási lehetöséget nem találtam. Igaz, hogy az Abit Siluro GeForce2 MX400-as kártyámat minden gond nélkül, stabilan viszi 4xAGP-vel, de ''ennyi''. Lehet, hogy rossz helyen keresem? Egyáltalán ér valamit ez a ''Fast Write''
-
Agyzuzo
addikt
Nem kérdés.
ASUS TUSL2-C.
Stabil, gyors, megbízható, rosszat még nem hallottam róla. Ha biztos alapra akarsz építeni ASUS-t vegyél. -
Nestroy
csendes tag
Az ECS-nek van egy SiS chipsetes alaplapja, a tipusa most nem jut eszembe. Nem tuninglap, nem allithato a Vcore es az FSB, de hat te ezt nem is igenyled. Elony, hogy 1 GB RAM-ot tehetsz bele, ami lehet SDRAM vagy DDR RAM (persze nem keverve). Az ara netto 15k korul van.
Nekem nem ilyen lapom van, igy sajat tapasztalatom sincs vele. -
guest
veterán
Igen igen. Olvastam. De én nem akarom túlhúzni, és nem csak az ABIT és az ASUS jöhet szóba. Nekem pl. szimpatikus az EPOX és a SHUTTLE is. De pl. az EPOXról nem találtam tesztet. Egy másik teszt szerint a SHUTTLE és az ASUS között az elrendezésben van különbség (a SHUTLLEt emiatt lepontozták az ASUShoz képest), de fénykép alapján a két lap közel azonos elrendezésűnek látszik. Egy 1.3-as Celeron processzor menne bele, és elsősorban fejlesztésre kellene. Valódi összehasonlítás volna jó. Megbízhatóság, stabilitás, eszközkezelés, stb.. Szép dolog, hogy egy lap mennyire húzható és ebben mennyire támogatja a BIOS, de ez nekem nem szempont. Azt is tudom, hogy az ASUS jól csengő név, de mégiscsak szeretnék valamivel pontosabb, kézzel foghatóbb információk mentén dönteni.
Köszi a türelmet és a segítséget. -
guest
veterán
Esetleg vmi indoklás?
-
guest
veterán
Szerintetek melyiket válasszam?
ASUS TUSL2-C
SHUTTLE AE23
EPOX 3PTA
ABIT ST6
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest