Aktív témák
-
neoclone
csendes tag
Hali köszi a tanácsokat bocs hogy eddig nem írtam. Lenne pár kérdésem az x800-asok pro xp PCI Expressesek? Most már egyértelműen egy Socket 939-es alaplapot akarok Athlon64 3000+al és 2x512MB 400Mhz RAM-al csak még azt kéne eldöntenem PCI vagy AGP és ez a videótól függ. Most van egy 9600 XT 128 MB-ával és hát ha van még nem PCI E x800-as akkor később vennék bele azt is csak most egyelőre nem ezt akarom lecserélni tudom hogy már ideje lenne.Annyit szeretnék hogy írjatok alaplapokat minden fajtát ami támogatja a procimat PCIE ill. AGP-et és ha lehet körülbelül bruttó árt mellé. Ha változna a táp igényük akkor azt is írjátok hogy hány W-ossal és milyen márka lenne a legjobb? Amit gondoltam táp az chieftech 420 W-os.
-
neoclone
csendes tag
Lenne pár kérdésem a következő konfiggal kapcsolatban ASUS K8V Deluxe;
AMD Athlon64 3000+ 1800Mhz Socket 939; Connect3D Radeon 9600 XT 128 MB 300 Mhz; 2x256 MB SDRAM Hyundai 133 Mhz; Intel 82801BA(M) ICH2 - AC'97 Audio Controller [B-5] hangkártya. Ehhez tudtok ajánlani Tápot? Ez a konfig így működni fog? Az alaplap tud Dual-channelben kezelni memóriát? Így ezen a konfigon lehet a processzorra Arctic Cooling Freezer64 procihűtőt tenni? Ebbe az
alaplapba lehet majd Radeon x800-ast tenni?
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest