Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
Vico
tag
Kovetkezo a problemam.: van egy 1155os alaplapom procival (i5 3330) 8gb ram es egy kis kompakt gyari vizhutessel es egy ideje csak 50 bol ha egyszer indul igaz akkor viszont hasznalhato mig ki nem kapcsolom. A tap chieftech 750w de kiprobaltam chieftech 600w ossal is ramokbol kivettem felvaltva 1-1 et az sem segitett. Tartalek lapom procim es hutesem nincs azokat nem tudtam masikkal kiprobalni... vga az integralt. Elemet is csereltem procit ujrapasztaztam mindent lehuztam a fentieken kivul es semmi valtozas. A kis vizhutes is zummog mintha mukodne mar nincs tobb otletem. Valaki talalkozott mar ilyesmi hibaval? Koszi.
Aktív témák
Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest