- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
-
alázógyík
addikt
A félreértések elkerülése végett az aláírásom jelentése a köv.:
Ookosodni soha nincs késő,viszont anyagiak hijján már csak csunyább,ráncosabb leszek! :(( -
Cyberslider
őstag
Jaja.. ultimatebootcd k*va jó........ minden rajta van ;)
-
Flashy
veterán
http://www.ultimatebootcd.com/
ezen van minden. -
Flashy
veterán
régi dosos aida
de bios ID-ből (POSTnál képernyő alján) neten kézzel is rákereshetsz -
Van egy gép nálam. Tök csupasz, egy milleneumot kellene rátennem. A gond vele az, hogy telepítésnél leáll a win., néha pedig kiírja, hogy nem megfelelő a bios verzió. Tennék rá új bios-t, de nem tudom, ki gyártotta a lapot. Amit kivettem, hogy 440LX chipset, semmi több. CE felirat még rá van szitálva, de típus vagy gyártó....??? :F
Kellene egy olyan progi, amivel ki tudnám deríteni, mit tartok a kezemben. Elindítok dos-t, ha szükséges, akkor dos alapú progi érdekelne. Esetleg jó lenne az a progi is, aminek saját oprendszere van, és memóriát tesztel, ha kiírja az alaplap gyártóját. Nem tudom, az utóbbinak mi a neve.
HELP!! :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest