- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Indiában szeretnek TV-zni
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
válasz
DJ Mythos #33 üzenetére
Megjött az új aksi, kicseréltem, kb. 3 órán át töltöttem. Kijelezte, hogy feltöltött, erre amikor bakapcsolás után kihúzom a tápot, kiírja, hogy 7% és 2:45 órát bír még. Ehhh.
Valszínű abból adódik, hogy a régi aksi a full charget capacity-t felnyomta 47 000mWh-ról 702 000mWh-ra.
Nem tudja valaki, hogy ezt az értéket hol lehetne resetelni?
(Végülis így is használható, csak kicsit kényelmesebb lenne, ha kontrollálhabb lenne a dolog.)
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
DJ Mythos
aktív tag
Hello.
Nekem is hasonló (szinte kísértetiesen, bár nem véletlenül ugyanilyen) dolgokat kezdett el produkálni a kb 2,5 éves hasonló kaliberű aksim. Szinte egyik napról a másikra (hazamentem, és a vonatutat végig bírta kb. 2,5 órát, majd amikor két nap múlva utaztam vissza) azt vettem észre, hogy kb. 15 perc után alacsony feszültség miatt reklamál, és nem bírta tovább 30 percnél. Feltettem néhány progit és elkezdtem tesztelgetni. Szép ábrákat kaptam, egy ideig még bírta. Ez kb. egy hónapja volt (azóta rendeltem új aksit), de reménykedek, hogy még ebbe is lehet egy kis életet lehelni, mert mostanra totál megadta magát, be se lehet kapcsolni csak aksiról a gépet.
Mostanra kb annyi, hogy hálózaton 100% és 1% között ugrál a töltöttség 5 perces ciklusokkal...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Képregény topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest