- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Amúgy meg egy webes rendelési árat hasonlítasz össze egy rendes garis termék árával?
Amúgy kiadási ára az iPhone 16-nak 799 dollár.
I16 plus 899 $
I16 pro 999 $
I 16 pm 1199 $
És nem kellene keverni a ft meg dollár árakat. Jómagam is ha itthon veszem meg hivatalos forgalmazótól az F5-öt akkor közel 50.000 drágább lett volna. -
7Heads Drago
veterán
Jómagam is egy Poco F5-öt használok. Előtte 1 évig egy I11-et. Tisztában vagyok vele hogy jelenleg nem néznek ki rosszul ezek a számok. De nem csak ennyi egy iPhone. Árban is egész máshogy degradálódik a két telo és azért megvannak az előnyei egy iPhonenak is amit te droidosként sose fogsz megélni. Nekem a munkám jellege miatt felesleges egy drága telot megvenni, mert ha valami éri nem akkora gáz. Illetve az Ios nekem mint rendszer nem jött be. Viszont itt van mellettem a lányom aki több eszközt is használ az Appletől és eszébe se jutna váltani. Olyan funkciói vannak amik droidosoknak majd csak lehetnek talán... és ezeket szereti is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest