- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Amúgy meg egy webes rendelési árat hasonlítasz össze egy rendes garis termék árával?
Amúgy kiadási ára az iPhone 16-nak 799 dollár.
I16 plus 899 $
I16 pro 999 $
I 16 pm 1199 $
És nem kellene keverni a ft meg dollár árakat. Jómagam is ha itthon veszem meg hivatalos forgalmazótól az F5-öt akkor közel 50.000 drágább lett volna. -
7Heads Drago
veterán
Jómagam is egy Poco F5-öt használok. Előtte 1 évig egy I11-et. Tisztában vagyok vele hogy jelenleg nem néznek ki rosszul ezek a számok. De nem csak ennyi egy iPhone. Árban is egész máshogy degradálódik a két telo és azért megvannak az előnyei egy iPhonenak is amit te droidosként sose fogsz megélni. Nekem a munkám jellege miatt felesleges egy drága telot megvenni, mert ha valami éri nem akkora gáz. Illetve az Ios nekem mint rendszer nem jött be. Viszont itt van mellettem a lányom aki több eszközt is használ az Appletől és eszébe se jutna váltani. Olyan funkciói vannak amik droidosoknak majd csak lehetnek talán... és ezeket szereti is használni.
-
Robitrix
senior tag
Ezzel vitatkoznék. Például egy Redmi K80 az nagyjából azon az árszinten van. elvben 350 euro. nagyjából nálunk 150 ezer. Ehhez képest Van benne egy snapdragon 8 gen 3-mas proci. ANTUTU-ban 2,035 millió pont. 6,67-es OLED kijelző, 12 GB RAM, 256 GB háttértár. Android 15. 1440*3200 pixel a kijelző, 120 Hz, 50 mpixel es kamera az előlapi 20 Mp. 90wattos gyorstöltés, 6550 mAh-s aksi. 206 gramm súly. Gyakorlatilag minden paraméterben veri a legerősebb IPhone telot.... megismétlem... 150 EZERÉRT. Van PRO verzio az 500 euro. Abban snapdragon 8 elite proci van nagyjából 40%-kal erősebb mint a sima modell. Vezeték nélküli töltés. Az már 3,194 millió pontot kap a tesztben- A legerősebb IPhone 1,95 millió pontos. Csak 8 GB a RAM. 48 Mpixel a kamera és 12 Mp az előlapi, 4685 mAh az aksi. 229 gramm, Van 256 512 és 1024 GB.os tárrar csak sokkal drágábban. 530-730 ezerig a különféle tároló méretben. AZért elég gáz, hogy a fél-háromnegyed milliós telefon gyakorlatilag semmiben nem jobb, mint a 150 ezres....
-
7Heads Drago
veterán
Honor fele annyiért sokkal többet ad teljes google ökoszisztémával, már a 150 ezres kategóriában is
Ott Kínában még nagyobb lehet a különbség...
Én híres vagyok róla hogy nem kedvelem az Applet, de ekkora baromságot azért nem mondanék még én se. Melyik az a 150k-s modell ami felér velük?
1 évig próbálkoztam a Huawei után egy almás teloval... Nekem nem jön be az ios... de ettől még nem sz@r. Azóta Xiaomim van, de sajnos nekem még mindig a Huawei rendszere volt a legjobb. Valszeg kipróbálom legközelebb a Honort. -
DithenS
senior tag
Abszolút érthető, meg egyre inkább leáldozóban van ez a státusz szimbólumos baromság is. Már nem látom h annyira menő lenne egy Iphone mint anno volt... Plusz a mostani generációt is jól elcseszte az Apple. Hogy tudnak a sima Iphone 16-ba 60hz kijelzőt rakni, meg 30 wattos "gyorstöltést" és még a kamerát is kiherélték. Azt elkérnek érte annyit, mint egy androidos csúcs telefonért...
Honor fele annyiért sokkal többet ad teljes google ökoszisztémával, már a 150 ezres kategóriában isOtt Kínában még nagyobb lehet a különbség...
-
tranceplanet
addikt
Upp. Visszatalálós! Azt hiszem ez lesz az F3 utódja.
-
thesis61
csendes újonc
Nem csoda, hogy bezuhantak az almás divattelefon eladásai Kínában, ha ilyen ajánlatokkal bombázzák a helyi lakosságot a kínai gyártók.
-
ddaydome
senior tag
Jónak tűnik. Annyi kellene még, hogy minden telefonon most már alap legyen legalább a Victus védelem a kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest