- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Amúgy meg egy webes rendelési árat hasonlítasz össze egy rendes garis termék árával?
Amúgy kiadási ára az iPhone 16-nak 799 dollár.
I16 plus 899 $
I16 pro 999 $
I 16 pm 1199 $
És nem kellene keverni a ft meg dollár árakat. Jómagam is ha itthon veszem meg hivatalos forgalmazótól az F5-öt akkor közel 50.000 drágább lett volna. -
7Heads Drago
veterán
Jómagam is egy Poco F5-öt használok. Előtte 1 évig egy I11-et. Tisztában vagyok vele hogy jelenleg nem néznek ki rosszul ezek a számok. De nem csak ennyi egy iPhone. Árban is egész máshogy degradálódik a két telo és azért megvannak az előnyei egy iPhonenak is amit te droidosként sose fogsz megélni. Nekem a munkám jellege miatt felesleges egy drága telot megvenni, mert ha valami éri nem akkora gáz. Illetve az Ios nekem mint rendszer nem jött be. Viszont itt van mellettem a lányom aki több eszközt is használ az Appletől és eszébe se jutna váltani. Olyan funkciói vannak amik droidosoknak majd csak lehetnek talán... és ezeket szereti is használni.
-
7Heads Drago
veterán
Honor fele annyiért sokkal többet ad teljes google ökoszisztémával, már a 150 ezres kategóriában is
Ott Kínában még nagyobb lehet a különbség...
Én híres vagyok róla hogy nem kedvelem az Applet, de ekkora baromságot azért nem mondanék még én se. Melyik az a 150k-s modell ami felér velük?
1 évig próbálkoztam a Huawei után egy almás teloval... Nekem nem jön be az ios... de ettől még nem sz@r. Azóta Xiaomim van, de sajnos nekem még mindig a Huawei rendszere volt a legjobb. Valszeg kipróbálom legközelebb a Honort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 1 / 2
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest