- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
No így egy kis idő használat után én is azt mondom hogy a töltő és az eneloop akuuk tökéletesen beválnak. Kicsomagoltam, négy db-ot beletettem a gépbe és azóta is megy szépen, tölteni se kellett még őket. Így már megnyugodtam én is hogy nem felesleges pénzkidobás volt!
Én is tudom ajánlani most már ezentúl az eneloop akkukat. Nagyon jók! A töltő jól működik, feltöltötte szépen az energizer elemeimet is, sok funkció van rajta és hasznosak is olykor-olykor.
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm a válaszotok!
Már a Conrad-nál feladtam a rendelést 8db akkura és a töltőre, bízom benne hogy be fognak válni ilyen sok pénzért
-
ftamas0201
senior tag
Világos, köszönöm ezt a kis részletezést!
Akkor megvan a választott a Conrad-tól, lesz akkor az IPC-1L töltő és úgy gondoltam, hogy akkor nem 4db elemet veszek hanem 8db-ost megveszem akkor lesz mindig négy tartalékba is. Gondolom a SANYO ENELOOP AA NIMH CERUZA AKKU 2000MAH 8 DB minőségben ugyanaz mint a 4db-os amit linkeltetek nekem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Dluinet #5399 üzenetére
Ez a kérdés azért volt mert van itthon Energizer 2000mAh 1.2V-os tölthető akkum, 12 órás töltővel az igaz, feltöltöttem már kétszer egymás után, beteszem a gépbe és a gép csak annyit csinál hogy bejön az üdvözlő képernyő a Finepix aztán ki is kapcsol egyből. Azt hozzá kell tenni hogy az akku lehet van 3-4 éves is simán már, lehet hogy ez a baja hogy lejárt már az ideje neki.
-
ftamas0201
senior tag
Értem. Szoval akkor a vartáról lemondok, akkor marad az IPC 1L töltő eneloop elemekkel. Viszont amit linkeltetek 200mAh, nem kevés az a fényképezőgéphez? Vagy ez már csak formalitás? És az 1.2V is elég a gépnek? Biztosra akarok menni ha már ilyen sokat kiadok ezekért, ezért kérdezgetek ilyen sokat. Három napi munkabér amibe kerül ez a töltő plusz elemek szoval igencsak nem mindegy.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
andrasferenc #5394 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Jónak tűnnek, viszont amit linkeltem Vartát, arról esetleg van valami vélemény? Nem tűnik rossznak, minőségileg én nem tartom nagyon rosszra sőt. De persze a tapasztalatoknak jobban hisz az ember mint a leírt adatoknak. Annak a nagy része csak zöldség
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok Kedves Fórumozók!
Egy kérdéssel fordulnék felétek. Van egy Fujifilm Finepix S4200-as fényképezőgépem. Nem régiben vettem, ezért az elemek amiket adtak mellé most megadták magukat. Nem szeretnék hetente elemekért futkározni a boltba mert az nem lenne túl jövedelmező a pénztárcámnak ezért arra gondoltam hogy beszerzek egy töltőt és hozzá akkukat.
A tanácsotokat szeretném kérni.
Kinéztem a következő töltőt + akkukat: Varta LCD 12V-os akkumulátor töltő + 4db AA 2700mAh akkuMivel az ára nem alacsony már a fizetéshez képest ezért nem szeretnék zsákbamacskát venni.
A kérdésem az lenne hogy teljesítményben ezek az akkuk megfelelnének-e a fényképezőgép működtetéséhez?
Lényeges lenne, szeretném mihamarabb megvenni.Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bezzeg annak idején...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest