- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Digger #10914 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Akkor így fogok tenni,
mástól is ezt hallottam, de nem voltam biztos hogy vakuba elég-e a sima Eneloop, meg a GP és a Varta milyen hozzá képest.
De akkor maradok ennél, szerintem majd akkor veszek egy gyorstöltős sima eneloop pakkot, és utána meglátjuk az hány villantásra elég és utána majd egy újabb négyes csomag sima vagy pro aksit. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocs ha off a kérdésem, de remélem tudtok tanácsot adni.
Én mostanában (jövő héten) szeretnék külső vakut venni mert már aktuálissá vált hogy legyen saját.
Viszont sajnos kissé tanácstalan vagyok most hogy milyen AA aksit vegyek hozzá, ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti mit ajánlanátok inkább.
Ti vakukba milyen aksit javasolnátok?Mindenképp az a terv hogy kis önkisülésű aksit veszek bele de nem tudom melyiket lenne érdemes.
Első körben az Eneloop aksikat néztem, azokat sokan dicsérik, de nem tudom vakuba elvileg elég lenne-e a sima (azt hallottam még így is jobban bírja mint a nagyobb kapacitású normál aksik) vagy inkább az Eneloop pro, mert az intelligens töltős verzióban csak kb ezres a különbség az edigitalban. De nem tudom megérné-e a pro, mert az kevesebb ciklust bír mint a sima. Szóval sajnos nem tudom hogy mi lenne a jobb elég külső vakuba a sima Eneloop is, (illetve úgy is tervezem hogy majd később veszek tartaléknak egy újabb 4-es csomagot) vagy érdemes a pro-t venni ha szinte egy árban van?
Illetve emellett van a GP Recykro, amiből eddig szintén csak 2100 mAh-asat láttam, és a Varta ready2use amiből szintén van 2500-as is. És sajnos most nem tudom arra a célra amire nekem kell melyik lenne a legjobb, főleg ahogy néztem normális töltővel mindegyik körülbelül tíz ezres környékén van...
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest