- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
válasz
Fancy-boy #10809 üzenetére
Jó ár a rufuszos, meglepően (nem tudom megítélni eredeti-e). De én ilyenkor mindig hozzászámolom az üzemanyag/parkolás/örgenénielütés költségét is, s inkább megveszem az ebayen eu-n belül valami megbízható boltostól.
Pár nap alatt itt van, a postás meg házhoz hozza... -
Ádyka
őstag
válasz
Fancy-boy #10805 üzenetére
Elvileg ebayről is lehetett venni ilyen OEM, bliszter nélküli, kézzel bedobozolt akksikat régen. A doboz kb 200 Ft, míg egy papír csomagolás ugye nem ér semmit. Mégis olcsóbb.
Amikor tőlem kérdezik hogy "Bontatlan?" erre azt szoktam mondani, hogy egy felbontott csomag akksi annyit ér mint egy felbontott csomag gumióvszer. Ettől még nyilván lehet jó, de szeretem én kinyitni elsőként, ha már új. -
Ádyka
őstag
válasz
Fancy-boy #7952 üzenetére
Nem kizárt, hogy az IPC hamarabb megszakítja a töltést, mint az egykori "buta" töltőd.
Esetleg tolj neki egy refresht.
Nekem vannak olyan fáradt akkujaim, hogy az IPC-be már bele sem rakom, mert van, hogy pár perc után FULL-t jelez. Míg egy intelligenciahiányos töltővel még simán tölthető és használható, persze kompromisszumokkal.
Csodát ne várjunk öregedő, nem LSD akkutól. Töltésről töltésre egyre kevesebbet fog húzni az egér. Már ha azt észre veszed, hogy 2-3 nappal kevesebbet megy, akkor amúgy sem bírhat olyan sokat gondolom. Mennyi 1-2 hét?elistvan: tyűű jó drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest