- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
válasz
andrasferenc #5394 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Jónak tűnnek, viszont amit linkeltem Vartát, arról esetleg van valami vélemény? Nem tűnik rossznak, minőségileg én nem tartom nagyon rosszra sőt. De persze a tapasztalatoknak jobban hisz az ember mint a leírt adatoknak. Annak a nagy része csak zöldség
-
kircipeti
senior tag
válasz
andrasferenc #3242 üzenetére
Na, ez franko. Most nezem en is. Irok nekik, hogy ne genyozzanak es adjanak egy ujat.
Raadasul ennyiert vettem en is.
-
TeeJay
félisten
válasz
andrasferenc #2872 üzenetére
nem láttad a fotókat amit az Eneloop-ról linkeltem?
2,1Ah az én Eneloop-om istehát egálban van már az Infiniummal bár mivel megvette a Panasonic a Sanyo-t szerintem az Infinium is egy átmatricázott Eneloop lehet
-
kugyu21
senior tag
válasz
andrasferenc #2892 üzenetére
Köszi, de sajnos ezt sem tudom elszámolni (SK). De amúgy jó ár.
-
kugyu21
senior tag
válasz
Az nagyon jó ár. Hol láttad annyiért?
-
ludsimon
veterán
válasz
Eneloop!
Olvass vissza, erről van a legtöbb tapasztalat, és a legjobb LSD akku egyelőre a kaphatóak közül!
Az a 100mAh meg közel sem olyan sok, ráadásul lehet ez a kis plusz ráadás nagyobb önkisülést eredményez.. -
TeeJay
félisten
válasz
andrasferenc #2862 üzenetére
ha IPC-d van édes mindegy mivel töltöd... 500mA vagy 700mA nem fog számítani
ha van időd akkor célszerű azért mindig kisütéssel indítani, de sok teszt mutatta azt hogy az Eneloop már szinte egyáltalán nem allergiás a rátöltésre, nem lesz memóriaeffektusa
csepptöltés sem ártalmas neki, egy normális töltő úgyis csak pár mA-al csinálja ezt szóval ha nem napokig hagyod benne miután végzett akkor semmi gondja nem lesz soha.
az én vadi új Eneloop akkujaim 2,1 amperórásakteljesen tökéletes
-
TeeJay
félisten
válasz
andrasferenc #2860 üzenetére
nincs olyan hogy melyik Eneloop akksit! eredeti Eneloop legyen az a lényeg
hogy azt te hol veszed meg az már mindegy, mert japánok gyártják és országonként van csomagolva szerintem. én pont ezért nem vennék itthon mert egyrészt drága másrészt akkubox sem jár hozzá. e-bay-en linkeltem kitől vettem, olcsó volt és egy hét sem kellett hogy ideérjen
egyelőre én benyomtam egy 350/700-as refresh-re mert kíváncsi voltam mit tud, aztán most hogy már végez nyugodtan lehet majd használni vakuban kompakt gépekben mindenben.gyárilag állítólag nem töltik fel teljesen meg ugye áll pár hónapot mire megvásárolod így első körben szerintem érdemes rányomni egy refresh-t hogy maximális értékre legyen töltve első használatbavétel előtt. onnantól már majd úgyis tartja hónapokon át azt az értéket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- ÚJ! Sony ZV-1F
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- CANON EOS-1D X MARK III - újszerű - ~62k expo
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest