Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
Anonymus23 #11240 üzenetére
Ha azt írtad volna, hogy egy kis pénzt akarsz küldeni neki, mert annyira elégedett vagy a termékkel meg szolgáltatással akkor tuti felső fokon menne neki az angol
Egyébként a 300-as töltőáram nimh akksik esetében nem rossz érték, elmegy. Nagyon régen volt olyan töltőm ami 60mA-val töltött, na az nem volt valami gyors
-
alex89
senior tag
válasz
Anonymus23 #11234 üzenetére
Noha nem olyan nagy hiba, de így azért nehezen, vagy csak nagyon nyomott áron lehetne elpasszolni. Én megtartanám, feltéve ha nem mindenképp négyesével akarod tölteni a cellákat. A kis töltőáram valóban kíméletes tud lenni az akksiknak, másrészt viszont sok esetben szükségtelen. Egy pl 3000+ mAh-s li-ion cellát fölösleges 300-al tölteni.
-
Csben
csendes tag
válasz
Anonymus23 #11086 üzenetére
Köszi, ennyiért nem is veszem meg!
-
Csben
csendes tag
válasz
Anonymus23 #11084 üzenetére
Szia! Meg tudod adni a linket, hogy kitől vetted az ali-n? Én is ilyet vennék és igyekszem minél több infót gyűjteni. Köszi
-
Kernel
nagyúr
válasz
Anonymus23 #11080 üzenetére
Ezt akkor is csinálja, ha az első slotok nem üresek?
-
alex89
senior tag
válasz
Anonymus23 #11078 üzenetére
Valami egyedi probléma lehet, nekem megvan már egy ideje, gyakran használom töltök vele mindet mindenféle módban és töltőárammal, de nem tapasztaltam sem ilyen, sem pedig más problémát.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #11078 üzenetére
Egy kis fejlemény, ha kihúzom a tápot belőle, akkor engedi állítani, de most is volt olyan (3-4x teszteltem az állítást) és 1 most is beragadt az egyik tesztnél a 300 mA, a 4-es SLOTban...
Most már végképp nem értem:
Beállítottam 500 mA-re, elaludt a lámpa, és mikor rányomtam a 3-as vagy 4-esre, akkor megint 300 mA-el tölt csak, és nem is tudom állítani...(persze előtte nyomom a MODE gombot, hogy villogjon)Ja és ugyanezt az akksit meg engedi az 1-2-es slotban magasabb árammal tölteni...
-
válasz
Anonymus23 #10990 üzenetére
Ezen a linken találsz hihetetlen mennyiségű tesztet a töltőkről és az akkukról.
Mind a Liitokala, mind az XTAR töltőkről jókat írnak, én már megrendeltem a LiitokalaLii500 töltőt, de még nem érkezett meg.
(Ezt a töltőt csakis Li-Ion akkuk töltésére szánom, AA és AAA akkukhoz van teszteres töltőm.)
-
alex89
senior tag
válasz
Anonymus23 #10994 üzenetére
Nekem is az van, hasonló igények alapján választottam én is mint te és nem bántam meg, töltök vele minden féle méretű és fajtájú akksit nagy megelégedéssel
-
alex89
senior tag
válasz
Anonymus23 #10990 üzenetére
A liitokala jóval többet tud, ez nem azt jelenti, hogy az xtar ne lenne egy jó választás, de funkciókban elmarad, ha jól emlékszem nem tud tesztelni és kisütni sem ami a nimh akkukhoz jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest