Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
bár nem értem miért, mert 250mA/h sebességgel tolja elvileg.....
Perjel a km/h-ban van, az Ah-ban nincs. Ennek "mélyértelmű" jelentése, hogy előbbi osztás, másik szorzás (Amper szorozva órával). Egyik valóban sebesség, másiknak köze sincs ahhoz, nem is vektoros, pusztán skaláris mennyiség.
-
ottkar
addikt
Már leírtam hogy sok ceruzaakkunak a 2500 kapacitás, én már több éve leírtam ezt.Nem gagyik ezek az akkuk csak nem lehet megbízhatóra csinálni. Nem véletlen hogy a katalizált Eneloop csak 2000-es. Az Eneloop töltő meg egy egyszerű mezei kétcsatornás. Gyenge tudással. Nem ér semmit azt az ára is mutatja.
-
Degeczi
nagyúr
pont vakuba a legrosszabb választás hagyományos NiMh-et rakni!
hiszen azt nem használod állandóan, sokszor hetekig áll, mire ismét kell - és egy idő után kezdheted újra a töltéssel, vagy különben csak sokkal kevesebb képhez lesz elég az, ami addigra bennük maradt
ezzel szemben az Eneloop (vagy persze bármi más, önkisülésmentes akku) ideális terepe a vaku: pl amikor tavaly május elején vettem egy SB-800-ast, csomagolásból frissen kivett Eneloopokat raktam bele
utána legközelebb fél év múlva, októberben kellett kivenni azokat töltés miatt - és persze akkor sem az önkisülés miatt, hanem mert addigra jópárszáz kép készült velükilyesmi hagyományos NiMh-el elképzelhetetlen...
az azoknak való, akik profi célra, egyfolytában dolgoztatják őket (így az önkisülés elhanyagolható, mert a használat miatt amúgyis sűrűn kell tölteni)
-
And
veterán
Azért, mert minden akkuba többet kell tölteni, mint amennyi töltést ki tudsz venni belőle később. NiMH-celláknál ez a többlet a töltőáramtól, a cella állapotától és korától függően kb. 10-50% lehet (normál C/10 áramú töltésnél kell nagyobb töltést bevinni, gyorsítottnál kevesebbet).
Más: a töltésnek nincs mA/h-ban kifejezhető sebessége. A töltési "sebesség" az maga az áram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest