Aktív témák
-
Tuti kis program-másolgató partyk a Csokonai művelődési házban, minden szombaton. Jó korán kellett odamenni, ha az egyetlen színes TV-t akartad megszerezni, különben maradtak a Junosztyok meg Tündék. Hehe. Visszasírom azokat az időket, bár akkor nőt még 2 méternél közelebbről nem láttam, a hormonjaim viszont pezsegtek... de nem volt nagy baj, mert mindent feledtetett a C-64-em...
Egyébként ez a melyik a jobb, AMD vagy Intel, tök olyan, mint akkoriban a C-64 vagy a Plus4 vita volt. (C-64: Sprite-ok, jobb 3-csatornás zene, gyengébb Basic (2.0), alapból nem volt benne Monitor parancs --> nehézkes gépi kódú programozás; Plus4: Sokkal több szín, jobb grafika, fejlettebb Basic (3.5), viszont gyengébb zene+no sprite --> gyengébb játékok.)
Nekem valahogy az volt az aranykor, és ebben szerintem komoly szerepet játszott a C-64, és később az Amiga. Számítógépbuzi voltam, na. Szerencsére ma már mérséklődött ez, és nőt is láttam már 2 méternél közelebbről... :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged