- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
easylite #7061 üzenetére
Azt mondtam hogy normál (érsd gyári turbina mellett) nem igazán halható, ha viszont esetleg csendes a géped és netán nem csak játékot használsz hanem dolgozol rajta (mondjuk ezért csendes mert nem szól melletted a hangfal) akkor erösen zavaró.
Ratyi vagy belinkelni hogy priviben megkérdezted hogy "mi lessz ha nem fizetek?" szöveget...
szakmai tudásod is nulla ... raid miért használna 100% os prociterhelést?
eddigi lapjaim sose ciripeltek (utolsó ami nyűgös volt erre a via kt400-as chipset volt)
a lap topicjában is rákérdeztem hogy mind ilyen e (szériahiba) de azt mondták hogy csak nálam van.
Érdekes módon a mostani lapomban (ugyan az a chipset ,csak Asus) meg se nyikkan a chipset...Ha meg nem akarod teljesiteni amit kiraktál ,hogy 1 hét gari [link] akkor miért nem mondod? Vagy az is valótlan mint a hirdetésedben hogy "megkímélt" ? mert ugye az elhajlott lábakról a procifoglalatban egy szó sem volt... ugye mert a képen is szépen ki van takarva hogy esetleg a kedves vevö csak utánna vegye észre ,miután sietve elmentél, és hiába hivatlak kb 1 percre rá. mikor ránéztem aprólákosan a lapra, mivel nálam a megkimélt jelző ,nem egy vastagon poros alaplapot takar...
-
ricsi99
addikt
válasz
easylite #7058 üzenetére
Ha 1 termék nem tökéletes és te nem veszed észre az 1 dolog, de ha eladod (és vállalsz rá garit) a vevö észreveszi és szól akkor vissza kéne venni, nem mellébeszélni. Az elözö tulaj is tudott róla (mint kiderült, amikor utánnaérdeklödtem) .
Amúgy elszált az agyam az utolsó prividtöl...linkelt be ha van merszed....én beleeggyezem!!!!
Vedd vissza holnap a lapot és kész. Hibás a termék, garit vállaltál..... jeleztem a hibát. -
localhost
Közösségépítő
válasz
easylite #5193 üzenetére
Segítenék!
Attól hogy valakinek nincs számlaszáma, még el lehet intézni az ilyesmit!Ha például annak, akinek a pénzt küldeném (és tudom a nevét és számlaszámát is) az "LFS"-Banknál van számlája akkor, besétálunk bármelyik "LFS"-Bank kirendeltségbe és ott PÉNZTÁRI BEFIZETÉS címszóval a névre és számlaszámra rátehetem a pénzt, ami azonnal a címzett számlájára kerül.
-
Oczu
senior tag
válasz
easylite #5194 üzenetére
Látod, Kiscsikó, nem tudsz kulturált lenni, pedig itt javarészt mindenki az. MSN-ről töröltelek, nem vagy üzleti partner, magad is láthatod, esély sincs arra, hogy valaha Veled üzletet kössek. De nem gond, sok normális ember van még itt, hál' istennek, akivel üzleteltem és üzletelni fogok, aránylag kevés a magadfajta...... lentebb írta itt valaki, hogy az újonc mit írt:
Újonc hírdetésében: "ha foglalsz az nem azt jelenti, h ha jön 1 ajánlat nem adom el"
Bőven igaz Rád is.
Maradok azért tisztelettel:
Oczu
-
Oczu
senior tag
válasz
easylite #5186 üzenetére
ez gondolom, nekem szól. Szóval, odáig jutottunk, hogy lezsíroztuk a vételárat és kijelentetted, hogy másnap számlaszámot csináltatsz és elküldöd. No ez nem sikerült és gerinces módon nem is jelentkeztél, s a tegnap esti kérdésemre, miszerint mikor küldöd, azt válaszoltad, bocs, de beszámíttatod...erre a felháborodás kisbarátom, részemről ennyi, lezártam egy negatív benyomással
és még most is hírdeti a cuccokat
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest