- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
dolcsi70
csendes tag
válasz
kukinyo #12625 üzenetére
Néztem, van neki 6 pozitív értékelése.
Hogy a csudába...
Lehet a haverjai voltak az értékelők.
Ilyen link "ember,"hogy tud pozitív értékelést szerezni más képen.
Abban leli örömét,hogy hazudik.Ez legyen neki a legnagyobb öröme az éltében.
Ezek után igen csak ki jár neki összevetve a két fekete pont:anyadszeret
Biztos anyaszeretet hiánya van. -
Ypstone
tag
válasz
kukinyo #12518 üzenetére
Szia erről lenne szó ez képezte az üzlet tárgyát [link]
meg szerettem volna venni a pénz el is ment csomag meg sehol azóta csak hazudozások sorozata telefonon váltotunk pár szót de már azt sem hiszem el amit kérdez leg szivesseben be linkelném az összes mailt amiket váltotunk de mindegy meg oldodik ez a pénz nála van 50K és a kártérítés amit fogok kérni az minimum ennek a 4 szerese lesz és nem fogom sajnálni az ügyvédre a pénzt.
Üdv Y -
fer
őstag
válasz
kukinyo #12477 üzenetére
Lehet rosszul kezdtem az egészet! Akartam venni egy hd5770-et, meg is egyeztünk, csak kezdett furcsa lenni az egész (már a 24k ára is), mármint a feladás körüli hercehurca, hogy nem ő adja fel, hanem valami haverja, és neki megy majd a pénz, mert így fizet ki egy tartozást, én általam!
Elvileg, már fel lett adva a csomag, csak nem hagyott nyugodni a dolog, és írattam az egyik haverral neki egy levelet, hogy őt is érdekli a vga, erre ez a szemét azt mondta neki is, hogy ok meg van még, és postán el tudj küldeni neki is, innentől már gondoltam, hogy egy csaló van a háttérben! Na akkor küldtem neki egy lebuktál levelet, azóta nem hallani róla semmit, még a telefonja is állandóan ki van kapcsolva! Na most ezek után szerinted mi lehet abban a csomagban? -
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest