- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz
pirate29 #14547 üzenetére
60+ pozitív és 0 negatív visszajelzés mellett gondolod, hogy 5000 Ft-ért szórakoznék? de akkor lássuk a korrektségedet:
05.09.-én jeleztem, hogy érdekel a lap
05.10.-én megadtad a számlaszámot, egy percen belül átutaltam a pénzt
05.13.-án érdeklődtem először, hogy mi van már, nincs semmi visszajelzés
05.15.-én kétszer írtam, hogyha belépsz, válaszolj
05.16-án jelezted, hogy ott a pénz, de csak más nap postázod
05.17.-én is érdeklődtem, nem volt válasz
05.19.én ugyancsak, ekkor adtad fel állítólag.ekkora akinek kellett a lap, visszamondta a gépet, a lap megérkezett, feltelepítettem, működött. mire találtam rá új vevőt, az általad korábban nem említett egy hét gari már lejárt, de mivel jónak hittem a lapot, nem aggódtam. az új tulaj jelezte, hogy gáz van a lappal, megnéztem, valóban nem indul el, csak a ventiket pörgeti, jeleztem neked bármilyen jóvátétel követelése nélkül, csak simán fyi, erre azonnal írtad, hogy biztosan azért, mert tuningoltam: Nem proci húzásra kell használni egy ilyen lapot mindent default-ra kell rakni a biosban! És én erről nem tehetek, nem vagyok jós, hogy meddig tart ki egy alaplap!!
könyörgöm, egy g31-es lapról beszélünk, amin böngészni akartak, mégis milyen tuningra lehetne képes egy ilyen deszka? miért pont egy ilyen lappal akarnék bármit is tuningolni? még viccnek is rossz a feltételezés.
és már rég nem írogatnék, ha nem a fenti mondattal kezdesz vádaskodni, hanem az itteni utolsóddal. és számomra igenis az jön le, hogy rossz lapot adtál el és nagy mázlid volt, hogy egy darabig működött és nekem sem volt sok időm foglalkozni vele...mellesleg hanem 10 nap után adod fel, hanem egyből, akkor egyből ki is jön a hiba, akkor mit mondanál? ugyancsak széthajtottam?
-
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest