Keresés

Aktív témák

• BlackPriest

őstag

válasz pirate29 #14547 üzenetére

60+ pozitív és 0 negatív visszajelzés mellett gondolod, hogy 5000 Ft-ért szórakoznék? de akkor lássuk a korrektségedet:

05.09.-én jeleztem, hogy érdekel a lap
    05.10.-én megadtad a számlaszámot, egy percen belül átutaltam a pénzt
    05.13.-án érdeklődtem először, hogy mi van már, nincs semmi visszajelzés
    05.15.-én kétszer írtam, hogyha belépsz, válaszolj
    05.16-án jelezted, hogy ott a pénz, de csak más nap postázod
    05.17.-én is érdeklődtem, nem volt válasz
    05.19.én ugyancsak, ekkor adtad fel állítólag.

ekkora akinek kellett a lap, visszamondta a gépet, a lap megérkezett, feltelepítettem, működött. mire találtam rá új vevőt, az általad korábban nem említett egy hét gari már lejárt, de mivel jónak hittem a lapot, nem aggódtam. az új tulaj jelezte, hogy gáz van a lappal, megnéztem, valóban nem indul el, csak a ventiket pörgeti, jeleztem neked bármilyen jóvátétel követelése nélkül, csak simán fyi, erre azonnal írtad, hogy biztosan azért, mert tuningoltam: Nem proci húzásra kell használni egy ilyen lapot mindent default-ra kell rakni a biosban! És én erről nem tehetek, nem vagyok jós, hogy meddig tart ki egy alaplap!!

könyörgöm, egy g31-es lapról beszélünk, amin böngészni akartak, mégis milyen tuningra lehetne képes egy ilyen deszka? miért pont egy ilyen lappal akarnék bármit is tuningolni? még viccnek is rossz a feltételezés.

és már rég nem írogatnék, ha nem a fenti mondattal kezdesz vádaskodni, hanem az itteni utolsóddal. és számomra igenis az jön le, hogy rossz lapot adtál el és nagy mázlid volt, hogy egy darabig működött és nekem sem volt sok időm foglalkozni vele...mellesleg hanem 10 nap után adod fel, hanem egyből, akkor egyből ki is jön a hiba, akkor mit mondanál? ugyancsak széthajtottam?

• BlackPriest

őstag

válasz pirate29 #14540 üzenetére

kettőnk közül nem én árultam szemetet. nem baj, a következő embert már nem vered át...

• BlackPriest

őstag

válasz pirate29 #14532 üzenetére

írtam neked, nem kértem vissza a pénzt, nem kértem másik lapot, csak rákérdeztem mit tudsz mondani. erre azonnal engem gyanúsítottal, hogy túlhúztam, stb és amúgy is, ha 5* bekapcsol, az már jó. na ezért járt a fekete, nem azért, mert nem működik

Aktív témák