- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
mishubi
tag
válasz
beni121 #15748 üzenetére
olvasd már el a hirdetésed és nézd meg a hozzászólások sorrendjét. LINK és nem keveredsz bele a magyarázkodásodba.De én lezárom.Majd a többi ember akivel hasonlóan jártál el reagálni fog erre.Én sem kívánok veled már üzletelni.
További jó kimagyarázkodást neked.A visszajelzéseket meg majd nyomon követik.
pá -
mishubi
tag
-
mishubi
tag
válasz
beni121 #15741 üzenetére
Jó hogy megjelentél.Akkor most legalább nem azzal jössz, hogy üzletet rontok..
ha tudnád hány ember idejét húztad a kérdéses hirdetéseiddel.Nem a táskáról van szó.Hanem azokról az emberekről akiknek az idejét húzod, majd mikor megvennék tőled a telefont már amennyiben létezik akkor nem válaszolt vagy pont elkelt vagy jegeled vagy nem érsz rá.. de ha követed a fórumot akkor még meg fognak jelenni emberek akiknek szintén ez a bajuk veled kapcsolatban. -
-
::Trunks::
senior tag
válasz
beni121 #14339 üzenetére
Azt állítja nem csaló,addig nem hiszem el,míg tényekkel nem bizonyítja!
1napos reg,meg a (vatera megbízhatóság másik mintájára) több,mint gyanús!ha csaló,ha nem azért berakom ide az összes általa meghirdetett cumót!
Aztán,hogy tisztázza-e magát,az már az ő dolga!
Sok a csaló mostanság
[e5700][kingston ramok]
[e5400]
[HD4650] -
HBence89
csendes tag
válasz
beni121 #14335 üzenetére
beni121-nek én is küldenék egy feketét, dettó azért amit predator írt.
Nem tudta eldönteni eladó-e a telefon, már-már megegyeztünk, az árban, hogy azért mit ad és hol, erre kérdezem mikor semmi válasz, majd órák múlva azt kamuzta, hogy most beszéli meg, hogy ma mikor jó neki.
Ekkor az ár 26 ezer volt, füles és mem kártya nélkül.
Aztán nem írt semmire, ráírtam eladó-e még a telefon, akkor azt hazudta van rá vevője 30-ért (előtte ezt mért nem írta meg magától, miért nekem kell utánajárnom??), aztán igértem neki 33-at, megmondtam hol jó, majd levette a hirdetést, és azt írta meg miután rákérdeztem, hogy jön-e a cserére, hogy most mégsem adja el.Ezek mögött, több nap, és vagy 65 beszélgetés van. Szóval csak az ember idejét vesztegeti, igérget, megbízhatatlan, nem tud egy normális mondatot megfogalmazni, pl.: "RENDBEN, AKKOR A TÖBBI DOLGOM" ez mit akart jelenteni nem tudom.
Mikor meg a 33ezret igértem neki szintén nem írt, rákérdeztem meg van még akkor mehet az üzlet erre ez jött: "megvan, ha összejön eladom, ha nem megtartom ezt is", ez a válasz értelmetlen a kérdésemre egyátalán nem adott választ, nem tudom biztos gyépés vagy mást nem tudok elképzelni!
Kérem neki a FEKETÉT másoktól meg, hogy ovatosan vele, mert nem megbízható, de ezt már előttem 3-an is írták mégsincs feketéje!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest