- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
WiZARD #12333 üzenetére
hasonló a problémám a ph-val.... a gyerek megszopat 2 embert előttem, én wok a 3., minimális anyagi károm származott belőle, ez a 3. eset, és vígan szórakozik itt tovább... persze ha kicsapják is újra-regelhet.... kéne már valami normális megoldás, mert ez a fekete pontozás egy kicsit röhejes... pl. csak meghívással lehetne bekerülni, vagy csak olyan aprózhatna, aki meghívott, vagy valahogy ellenőrzött, mert így fűt-fát át**** dobnak.... a meghívó meg felelne érte, ha repül, akkor a meghívó is (mint pl. a torrent oldalakon)... úgy is sok itt a hulladék, aki be se lép hónapok óta, ezer éves hirdetések, 5 reg-gel rendelkezők...
rendet kéne szerintem tenni itt, mert már olyan arányúak a csalók, hogy előbb-utóbb a normális emberkék itt hagyják az egészet, aztán más nem marad, csak az ilyen férgek...
Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest