- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
WiZARD
addikt
gondolom arra nem lehet kérni feketét, ha vki megígér vmit, és még aznap eladja másnak?
jó lenne erre is vmi topic, lista stb.animatrix11 simán érdemel egy nagy PARASZT pontot...
-
WiZARD
addikt
tora2427-nek szeretnék kérni egy qrvanagy feketepontot.
szombat óta ígérgette, hogy majd vasárnap tudunk találkozni, majd hétfőn, majd kedden, erre most közölte, hogy akkor bocs, mégse.
most rákerestem még az arcra, gyanús hogy jobban is jártam így. priviben megkérdeztem mennyi idős, erre közölte, hogy 2 éves, pont lejárt a gari.
itt meg 3.5 éves tápról beszél.jah és ő az aki már mással is eljátszotta ezt, más is kért neki fekete pontot, és mégse kapott
-
WiZARD
addikt
van egyáltalán értelme ennek a topicnak?
belefutottam egy köcsögbe, aki phmegbízhatóság szerint 0 jó/rossz ponttal rendelkezik.
erre itt rákeresek, persze volt már aki kért neki fekete pontot, érdekes módon mégse kapott...
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest