- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
ken26
tag
válasz
Skillet01 #15168 üzenetére
héé azt ne felejtsd el én 256mb-osat mondtam neked,te irtad nekem mielőtt nem vetted meg a karit,ez 512mb-os,te mondtad rá,emlékezz! nem hirdettem 512-esnek ne ess tévedésbe!
de igazából az bánt hogy hibásan adtam el neked a karit,holott hibátlanul küldtem el,és nem egyből irtál vissza hibás a kari nem kell mentegetőzni,meg ilyeneket irkálsz hogy feljelentessz csalás büntette miatt??? hát uraim megáll az eszem! vége ezzel be is fejeztem! -
ken26
tag
válasz
Skillet01 #15163 üzenetére
figyelj,igen ugy volt hogy vissza veszem,de aztán gondolkodtam rajta nálam müködött a kari,akkor mi ért is vegyem vissza? sőt lejárt a 3-nap proba gari is amit adtam neked,szerintem senki sem venné vissza hibásan a kártyát! gondolkozz el ezen kicsit,és nem vertelek át el küldted a pénzt én el küldtem a karit,működőképesen,lejárt a proba gari is,és ezek után még neked állj feljebb? ne haragudj de nekem nem jár a fekete pont,neked járna mivel vissza huznád mások pénzét,erről ennyit! kérdezz rá ki venné vissza hibásan a krit tőled nyugodtan!
Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest