Keresés

Aktív témák

• alfaman512

tag

válasz smegyesi #16157 üzenetére

Ki beszélt egy év gariról? Hónapok után? Mióta is tart a sajnálatos vitánk? Már az első este jeleztem a távirányító gondot, és azt is hogy ha gondolod visszaviszem, de ha igazam van visszacsináljuk és fizeted az utam! erre mondtál már az elején nemet, mert te azt nem vállalod be! Én akkor is már egy úton túl voltam! Biztosan nem lehet velem van a baj, egy vitás esetem volt, de azt is sikerült lezárni, azon kívűl volt jó pár egyén akivel minta üzletet kötöttünk! egy vitát hozol fel? A kipróbálás részleteit is írd le, szteró módban adtál rá lehetőséget, a többi a bizalmon alapult, és azt is írd le hogy mikor felutaztam érte, ott derült ki hogy a táv nincs meg, majd mikor viszakozóban voltam, előkotortál egyet, és pár funkciót megmutattál hogy kezel! telóban azt mondtad hogy be lesz üzemelve, ez nálad annyit jelntett hogy egy 7.1-es erősítőt két csatornára bekötsz, majd nagy kapkodva ott veszed észre hogy a táv sincs meg, majd előkotorsz egyet, amiről utólag derül ki hogy az is hibás, olyan szintű elhasználódás okozta hibái vannak, hogy azt szavakkal le nem lehet írni? Az az alpári hogy kértem erélyesen is? Mégis mit vársz, mikor hónapok óta csak jönnek elő a rejtett turpisságok az ügyben? Mosolyogva azt mondom hogy Figyi eladom buktával, feltéve hogy kell valakinek, és veszek tőled másikat, majd iszunk rá egy sört? :) Azt is tedd szóvá, hogy rajtad kívül még a másik sajnálatos eset sem jutott el idáig! A többi hála égnek mind hibátlan üzlet volt, és bizony a mai napig ahol csak meglátom a hirdetésüket, pozitívan ajánlom őket, mert megérdemlik, ugyanis én úgy vagyok vele hogy aki velem korrekt azzal én is az vagyok az utolsó erőmig, de ezzel egyenesen ha valaki velem nem korrekt, azza én miért is legyek az? Neked fáj? Itt is leírom, tudod az igazság néha fáj! Gondold el nekem ezeken felül még ott a kidobott pénz is! Majd még jössz a ködölésekkel, hogy várjak majd jelentkezel? Hány alkalommal gondoltad hogy benyelem ezt a dumát hogy várjak majd jelentkezel? még mai is azzal akartad zárni a dolgot hogy majd jelentkezel! Most akkor hogy is gondoltad? te minden hónapban orvosolod a problémát azzal hogy jelentkezel? majd mindig jössz ilyen ködös megoldásokkal, hogy ismerőseidet megkérdezed mennyit adnak így érte? Vagy hogy vigyük el szerelőhöz? Az a helyzet hogy ezen túl vagyok, alsó hangon is rémisztő volt amit a denon szervízben mondtak az erősítővel kapcsolatban! Szerinted magamnak tettem tönkre az erősítőt? ezt te se gondolod komolyan, szerinted nekem jól esik ez az egész? Furcsa módon nem volt mikrofon, és pont az a funkció hibás amihez az kellett volna, vagy dsp hibája van, amit csak 5.1-es bekötéstől felfelé lehet tesztelni, jé próbára beüzemelve csak sztereóban volt, micsoda véletlen! Azt állítod hogy használatban volt, ahhoz képest sztereóban tudtuk kipróbálni, miért is nem volt akkor rendesen beüzemelve ha te használtad? Sok a véletlen egybeesés! Az lejáratás hogy leírom a tapasztaltakat? de itt is jól látszik hogy csak ködölsz! Itt adj egy korrekt megoldást ami szerinted járható út, és ne privátban ködölj ilyen olyan majd jelntkezel, ami azt takarja, hogy egy újabb kitalált időhúzó indokkal jössz! tudod ha nem mindig majd jelentkezel lett volna a megoldás, nem tartanán még mindig itt "hónapok" óta! Nefeledd, én az első este feldobtam hogy visszautazok, és csináljuk vissza, de a második utat már nem én állom, ez neked nem felelt meg! Azóta szépen itt tartunk! Na most akkor ki húzza az időt?

• alfaman512

tag

válasz smegyesi #16148 üzenetére

Nem te mondtad hogy bármilyen mikrofonnal pótolható? Hol van a hirdetésben a távirányító hiba? És ezzel csak azt mondtam amivel az elején indult a történet! Nem értem mit várt az eladó hogy szó nélkül lenyelem a dolgot? Aztán jelzi hogy magánszemélyként nem vállal garit? Utólag elég vicces! Én magánszemélyként, nem veszem adom napi szinten az eszközöket, igaz én is adok el, de én mindet tudom igazolni hogy a sajátom, napi használatból, vagy épp kihasználatlanság miatt, és ami a lényeg, az esetleges hibákat leírom, és olyan képet teszek fel, ami valóban az eladásra kínált termékről készült! Így van lehetősége az esetleges vevőnek mérlegelni a dolgokat, és nem a helyszínen kell váratlan dolgokkal szembesülni, ami meggondolatlan döntéseket eredményezhet! Ha nekem is az eladó azt mondta volna hogy ehhez még 8800ft+fa a miki, és csak az jó hozzá, a táv nem gyári, ami 14500+fa, akkor hülye lettem volna egy métert is menni érte!

• alfaman512

tag

válasz smegyesi #16143 üzenetére

És kit ért anyagi kár? Téged? Én kocsikáztam fel az erősítőért, én fizettem ki érte 40.000ft-ot, én szembesültem a hibás távval itthon, én szembesültem azzal is hogy nem pótolható a mérőmikrofon, bármilyen mikrofonnal! te kérsz feketét, mert szóvá teszem? Majd benyögöd hogy magánszemélyként adtad el? Jó sok erősítőt eladtál magánszemélyként itt, és egyéb oldalakon! Mivel felhívtad a figyelmem rá hogy gari nincs magánszemélytől (így utólag) Ezt majd bízzuk rá az illetékes hatóságra, hogy ki a kereskedő, és ki nem! Továbbá ha gondolod folytassuk a vitát az erre való helyen!

• alfaman512

tag

válasz smegyesi #16143 üzenetére

Igen elvittem, mert azt állítottad hogy bármilyen mikrofonnal pótolható, majd később más forrásból tudtam meg hogy nem! A távirányító? Hol olvasható a hirdetésben hogy hibás, erősen kell nyomni a gombokat? Mi is volt a segítséged? Hogy adjam el amennyiért tudom, és vehetek tőled másikat!Ez aztán a segítség! Hibák: Erősítő mérőmikrofonos beállítás nem működőképes (érdekes pont mikrofon nem volt hozzá) dsp hangkép hiba, ami csak 5.1 csatornától jelentkezik, (jé csak sztereóban lehetett kipróbálni) ezzel ugye vártam, a mivel hátha a mikrofonos kalibráció megoldja de mint kiderült az hibásan üzemel! Három hónap? Itt is mondom két hónap, számolj utána, a távirányítót mellesleg még aznap este jeleztem telón, hogy hibásan működik!!! De látom kell a szemtanú bejegyzése is, mert felejtesz. A hirdetésben egy tökéletes erősítőt hirdetsz távirányítóval, sehol egy szó arról hogy egy nem gyári, nehezen nyomható távot adsz hozzá!!! Ja nem viszi minden funkcióját, mert a dsp módokat se lehet vele végig kapcsolni! te hogy reagálnál ha 40-el így behúznak?

Tudod, az hogy létrejött az üzlet azon is múlt hogy megbíztam benned, amit csúnyán kihasználtál, például most két hete hogy várom azt hogy mit tudsz segíteni a dologban de hiába!

Aktív témák

Hirdetés