- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Biopon
csendes tag
válasz
#64791808 #2152 üzenetére
Rosszul emlékszel, elküldtem a garancialavelet, jópárszor leírtam már. Picco téged se értelek, nálad van a garancialevél és sírsz? Meg ez a fenyegetőzés, szánalmas. Ember elad garival egy totál jól müködö cuccot és ez lesz belőle. Felfoghatatlan. Amikor elöször olvastam ezt a pár értetlen ember által kreált vmit, amit hozzászólásnak hívnak, inkább hagytam a ****ba. Picco mit vársz? Minek vigyem vissza neked ha még megkérdőjelezed h visszakapod? Akkor old meg magad én felajánlottam. Részemről lezárva!
csá -
konas
senior tag
válasz
#64791808 #1863 üzenetére
Az a helyzet hogy postan vettem Freezer tol a cuccot,azt mondta hogy tokeletes.Egy het gari ba allapodtunk meg.Elkuldte,atvettem nem volt jo.Ki volt kopva a mechanikaja,egybol levagtam,teszteltem tobb game n.Szo nelkul visszavette.Utana irt nekem privit hogy szar vagyok.Joool van nem foglalkoztam vele.Aztan most nezem hogy itt pocskondiazza az en becsuletem.A postat en fizettem idefele...egyebkent.
-
válasz
#64791808 #1308 üzenetére
Úgy látom eladónak lenni is veszélyes...
Mondjuk hasonló helyzetben, ha még két tagot is hoz magával, akkor már csak azért sem adtam volna vissza a pénzt. Meg lehet próbálni megverni...
De ez már csak az én egyéni perverzióm.
Egyébként megtudhatnánk ennek a nagybecsű alaplapleégető kollégának a nevét? -
válasz
#64791808 #138 üzenetére
igen,de mivel Te állítasz neked kell bizonyítani...mégpedig azt,h az adott személy küldte..nade azt hogyan ''bizonyítod'',h ő küldte,és nem a szemét szobatársa,aki tudta a loginját?
De szerintem kár ilyenen problémázni.
Ha meg hardvert veszel ismeretlen embertől akkor írjál vele adásvételit(szabályosat),és ha mondjuk az egy olyan értékű dolog amiért már érdemes pereskedni,akkor nosza..kicsit macerás,de nem a családodon vezeted le,h ''megloptak''...
mod:picit megelőztek...
[Szerkesztve] -
válasz
#64791808 #137 üzenetére
Tovább görgetve a gondolatsort, ha a szerződés nem írásban jön létre, hanem a formáját illetően ''szóbeli megállapodás'', akkor a be nem tartása nyílván nem jár jogi következményekkel.
Ez NEM igaz...két fél közötti szerződés szóban is megkötettethet,csak 1 hatalmas baj van vele:nehéz bizonyítani...igaz,h nem valószínű,h valaki azért mert nem viszik el a vinyóját,pedig megígérték máris biróságra megy...csak jó tudni. -
tiv61us
őstag
válasz
#64791808 #137 üzenetére
azert 1-2 dolgot pontositsunk:
a szerzodes szeges sem nem szabalysertes sem nem buncslekmeny
/extrem esetet kiveve, mondjuk felveszed az eloleget, de nem szallitod az arut, de ez mar csalas kategoria nem szerzodesszeges/
az irasbeli szerzodestol barmikor barki elallhat, mas kerdes, hogy ennek anyagi kovetkezmenyeit, ha vannak, a vetkesnek viselnie kell
ha ebben sincs megegyezes akkor polgari bisrosag ele lehet vinni az ugyet
a szobeli szerzodes tulajdonkeppen egyenerteku az irasbelivel, a gubanc csak abban van, hogy nehezebben, neha sehogyan sem bizonyithato, hgoy milyen szerzods kottetett szoban
az itteni PH-s uzletek soran gondolom alrtalaban szobeli megegyezesek tortennk es ha valaki ettol elall barmilyen okbol gondolom senki sem rohan a birosagra, hogy T Birosag megegyeztunk de megsem vette meg a videokarimat
az adott szoban igazad van, az fontos dolog, de vis mayor is lehet, meg barkinek kozbejohet varatlan esemeny pl. nem erkezik meg egy vart bevetele stb.
mindenesetre ha valakiel ez tobbszor elofordul azzal vigyazni kell, gondolom azert is van ez a topic
Aktív témák
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest