Keresés

Aktív témák

• retfirg

tag

válasz moddingR #15611 üzenetére

Bőven elég időmet és energiámat raboltad már el, eszem ágában sincs további gyermekded vitákat folytatni arról, hogy mi a probléma azzal, ha személyesen megy érte valaki meg miért nem ér a szavad egy ruppót se és magyarázod meg utólag, hogy az nem úgy volt eredetileg. (A jövő hetet beszéltük meg, utána beszéltem az ismerősőmmel, hogy megadjam az elérhetőségeidet és ő akkor mondta, hogy neki már most hétvégén is jó, tehát képtelenség amit beszélsz - post hoc ergo propter hoc)
    Ahogy gyorsan kiszerkesztetted az összes hírdetésedből is, hogy beszámítasz. Nem átlátszó, ugyan dehogy :))
    Vagy hogy azóta már nem is aktív a hírdetés, ergo vagy égő és megalapozott a dolog, vagy lett másik vevő és megint csak ott tartunk, hogy nem ér a szavad semmit.

A privátokat pedig nem közzé tettem, hanem csak nem töröltem őket, hogy szükség esetén elérhetőek legyenek. Amennyiben a szavad nem ér semmit és átversz még valakit a jövőben, szerinted utána mihez lesz jogod? Pontosan.

Az elrabolt időmet nem kapom vissza, a kellemetlenséget nem tudod jóvá tenni, a téma részemről lezárva. (Örülj, hogy nem 'lépek' a szintedre és kezdem el minden hírdetésedhez belinkelni az itt leírtakat.)

Aktív témák