Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rustysaw
csendes tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszönöm. A yt-n a legtöbbször toplistás a gázos VFC/Umarex Glock. Ha van jobb gyártmány a tapasztalatok alapján, nyitott vagyok rá.
Az USP csak hirtelen ötlet volt, valóban inkább olyan lenne jó, amiből sokat adtak el és sok a visszajelzés, mert az azért talánr irányadó lehet. A SIG-et még nem fogtam a kezembe, nem tudom, milyen lenne a kényelemre, a Glock és a Hi-power biztosan kényelmes (ezek eredetiben régebben már voltak a kezemben). Bár pl. a Beretta 92 is bejönne, de túl vastag nekem a markolata, ahogy az 1911-eseknek is. Gyanítom a SIG is ilyesmi. Minőség kell, ezen nem spórolnék, de a kézméretem behatárol, nem frankó, amit nem érzek beleillőnek és biztosnak benne.
Melyik budapesti, vagy más airsoft üzlet, amelyikben van nagy eséllyel ezeket kézbe lehet fogni (van tényleges készlet)? Jöhet privátban is, ha nem akarjátok reklámozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest