Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soulfly842 #2110 üzenetére
Megcsinálom kézzel aztán kész. Ezekkel csak az a baj, hogy pontosan tudom hogy mi hol van, csak egyesével kell magáig a pdf-ig elmenni. Az meg szimplán pepecselős meló és lusta vagyok
-
west
őstag
válasz
Soulfly842 #530 üzenetére
Úgy fest itt most valami csend lett. A felvetésre a következő választ gondolom.Itt nagyon sok munka és kutatás van az alábbi fórumbeli hozzászólásokban és az azt körülvevő munkálatokban. Az AI egy folyamatosan fejlődő és valóban szerte ágazó valósággá fog válni. Pl: otthoni AI, autóipari AI ,Fogalmazd meg helyettem a dogát AI, és a többi..stb..Ezt a fórumot mindent összefogó szándékkal építjük így közösen. Ha mindenre saját Ai fórumot hozunk létre, akkor ennek itt és most elveszik a lényege! Személy szerint ezt nem egészen én önmagamtól szerettem volna létrehozni mint fórum. És ennek a kedvező kimenetelét később fogjátok meglátni, amikor a ti munkátok és tapasztalataitok által ki fog virágozni az, ami nem megosztó, hanem összefogó lesz. Kitartás tesókáim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest