- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Azért az M3/többiek viszonylatban jó lenne egy nagyobb közös TDP tartományt vizsgálni. Az 55 Watt az M3 max felső harmada.
A többieknél háromszoros fogyasztásnál sikerült kb. 55%-os számítási teljesítmény növekedést elérni.
Ez a cikk egy (nem gamer) notebookról szól, célszerű lenne a 15..30 Watthoz tartozó teljesítményeket és a teljesítmény stabilitását megvizsgálni. Szerintem csúnya lenne az eredmény.
-
kalimist
aktív tag
-
kalimist
aktív tag
Bocs, lejárt az idő.
Nincs nagy különbség a nodeok közt az energiahatékonyságot nézve . A TSMC szerint az N5 és az N4P összehasonlításban az N4P 22%-kal hatékonyabb. Szintén a TSMC szerint az N5 és az N3B között 25-30% a különbség tehát az N4P és az N3B között nem jelentős az eltérés. -
martonx
veterán
Egyrészt Apple vonalat annyiból nem fair idekeverni, hogy ott az OS és a HW szigorúan egy kézben van. Minden mindennel, és kizárólag csak azzal van optimalizálva.
Windows vonalon pedig immár arm és x86, x86-on belül pedig rengeteg eltérő proci architektúrát támogatni kell, biztos vagyok benne, hogy a teszt programokban, energia hatákonyságban ez a hátrány is erősen megjelenik.Másrészt mikor valaki gépet választ (és nem számít az OS), akkor mégiscsak együtt kell ezeket a benchmarkokat vizsgálni, és a legjobb ár-érték arányút megvenni.
-
kalimist
aktív tag
Azonos TDP-re állítva a Snapdragon Elite X ha marginálisan is de hatékonyabb. És ott a TDP keretbe a memóriavezérlő és a RAM fogyasztása is beletartozik.
Én az IPC-re akartam rávilágítani, ami jelentősen magasabb, mint a Zen 5 mag IPC-je, az M4-nek pedig több, mint 60% előnye van. És nem az ISA miatt. Ezen lenne mit gyúrniuk az X86 mikroarchitektúra tervezőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest