- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalimist
aktív tag
-
kalimist
aktív tag
Bocs, lejárt az idő.
Nincs nagy különbség a nodeok közt az energiahatékonyságot nézve . A TSMC szerint az N5 és az N4P összehasonlításban az N4P 22%-kal hatékonyabb. Szintén a TSMC szerint az N5 és az N3B között 25-30% a különbség tehát az N4P és az N3B között nem jelentős az eltérés. -
kalimist
aktív tag
Azonos TDP-re állítva a Snapdragon Elite X ha marginálisan is de hatékonyabb. És ott a TDP keretbe a memóriavezérlő és a RAM fogyasztása is beletartozik.
Én az IPC-re akartam rávilágítani, ami jelentősen magasabb, mint a Zen 5 mag IPC-je, az M4-nek pedig több, mint 60% előnye van. És nem az ISA miatt. Ezen lenne mit gyúrniuk az X86 mikroarchitektúra tervezőknek.
-
kalimist
aktív tag
Nyers erőben nem marad el a Snapdragon Elite X. És nem fair emulált teljesítményt natívhoz hasonlítani. Az IPC-je valahol az M3 és a HX370 között van, energiahatékonysága pedig nagyságrendekkel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest