- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
használj media player classic-ot:
[L]http://www.gabest.org/mpc.php?PHPSESSID=fb6aa298d2f317a301d550395305f1c7[/L]
ebben tudsz allitani pan&scan-t asszem a num ''9''-cel noveled. igy el lehet tuntetni a keretet. meg egyebkent is ez a legjobb lejatszo progi, veri az osszes dvd lejatszot stb. Ja, es raadasul magyar fejlesztes!
Üdv. -
evola
senior tag
Szerintem megy Ativak is.De ebben nem vagyok biztos!!
Egyik haver ajánlotta,de lehet hogy akkor még Geforce kártya volt a gépében?Mert most már Atit használ,de azt nem tudom,használja-e a progit?
Csak lehetőségként ajálottam,hátha tudok segíteni.
Elrontai úgysem lehet vele semmit. -
evola
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
Szóval a problémám nem az, hogy semmi nem megy ki, hanem az, hogy nem tudom csak a videót full screenbe kirakni a TV-re. Mivel a tv-out felbontása kissebb mint a monitoré, ezért ott csak a kép egy része látszódik, ha magát a szoftvert rakom ki teljes képernyőre. Erre szeretnék megoldást ha lehet.
PowerDVD-ben nem találtam ilyesmire vonatkozó állítási lehetőséget. A kártyában lévő Theater mód pedig nem foglalkozik a PowerDVD-vel,mivel az nem Directshow filterekkel dolgozik. -
L3zl13
nagyúr
Bocs, valóban 3.6.
Alt+Enter? Azaz monitoron kirakod fullscreenbe? Ez nekem nem jó, mert a monitor 1280*1024-ben megy nálam, és a kártya a TV-OUT-ot csak 1024*768-ig tudja lekezelni. Azaz ha kirakom fullba a PowerDVD-t, akkor ugyanúgy scrollozhatom a TV-n a képet mint az asztalnál. -
L3zl13
nagyúr
Ezt már egy másik topicban is kérdeztem, de eredmény nélkül:
PowerDVD + Radeon 9500 pro + catalyst 4.6
Rá lehet venni valahogy a Radeont arra, hogy a PowerDVD által lejátszott videót is kezelje a TV OUT Theater módban úgy mint pl a WMP-vel lejátszottakat?
Azaz hogy rakhatom ki fullscreenbe a PowerDVD-vel lejátszott videót a TV-n? -
bz
tag
akarom mondani egy olyan videókártya, amihez PowerDVD jár.
-
bz
tag
meg manapság talán már olcsóbb egy asztali DVD játszó, mint a PowerDVD
-
-
slug
senior tag
CSak azt mondtam a 4:3-as képarány miatt nem teljes a kép.
-
slug
senior tag
Most már biztos vagyok benne, hogyy nem az, amit mondtam.
-
Agyasima
őstag
De majdakkor rápróbálok más lejáccóra is, de ha jósolnom kéne, a nemműködést jövendőlném.
-
Agyasima
őstag
Na tehát 1 kicsit bővebben:
A kül. lejátszórogik (WMP, Vplayer) valamiért nem pakolják ki rendesen az SVCD-ket teljes képernyőre, azaz: a kép valamiért teljes képernyőn is kicsi, erőteljes fekete ''kerete'' van a filmeknek. Nemtom hogy leírni jobban remélem érthető.
AVI-kkal nem csinálja. A videókártya PowerMagic ati 8500-as, XP fut felette.
Ja és amikor kisablakba fut, akkó láccik h valamiér fenn és lenn (oldalt nincs) a képnek szintén van szép fekete széle, kb 1ütt akkora, mint maga a film.
Mi ez, és mér van ez, és micsináljak, hogy abbahaggya?
thx, zumbeispiel!
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest