- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kangool
tag
Hazai két év cseregaranciával már nem olyan rossz, nem?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
lolal
senior tag
Emberiség ellen elkövetett bűntett ez a sz*r. Az alap koncepció nem lenne rossz, de az értelmezhetetlen kamera, a már megjelenéskor harmatos f*s SoC és ég a brutálisan inkompetens kijelző a pöce aljára száműzi ezt a H6 nak nevezett bélsarat.
-
Bleccs
tag
Az a kamera te Jóisten...
Az árát nem írtátok el véletlen (ironikus kérdés)?
Hát ez... Hát ez... Hagyjuk.
Én persze gyűjtsem szelektíven a műanyagot, papírt, létesítsek komposztálót, de a gyártók büntetlenül megtehetik, hogy ilyennel szennyezik a környezetet. -
Usgyi
aktív tag
Nem tudom, hogy ilyen áron ezt ki fogja megvenni...
-
Mishita
tag
Megint ott van el tolva hogy akkora mint egy vágó deszka. Ha egyel jobb hardvert kap és egy kamerát ami normális képeket csinál nem ilyen maszatokat (egy iphone 6s még mai napig veri ezeket szerintem ) akkor már kivánatosabb lenne.
-
Ez így értelmetlen. Szerintem erre is rá lehet fogni, hogy kár volt mind az emberi és technikai tudást elpocsékolni a tervezés során.
-
janeszgol
félisten
Minden tekintetben gyönge.
-
judas13
addikt
A hőkamerás G2-t is potom 1000-1200€ körül adják.
Akik esetleg beleszerettek a márkába, és rengeteg fölös léjük van, valamint feljebb helyeznék a tekintetüket egy szintén használhatatlan izébe, akkor akár vihetik még azt is!😬 😈 -
Nagyon gyenge lett, pedig a koncepció szerintem is életképes lehetne. A béna megvalósításon csúszott el a készülék. Van egy olyan érzésem, itt erős fillérkefélésre játszottak, úgy akartak sok profitot realizálni, hogy alig fektetnek be, alig kockáztatnak.
Mellékesen szólva pedig egy Unisoc Tiger T606 ma már a tudatosabb vásárló leköpésének is minősül. Még egy Helio G99-et se tudtak kukázni bele.
-
ncc1701
veterán
válasz
chakram6706 #9 üzenetére
Jobb kamerával, nevesebb gyártótól érdekelne is egy ilyen.
-
válasz
chakram6706 #9 üzenetére
Méretes és igen masszív [kütyü] , nem egy hétköznapi darab.
-
chakram6706
csendes tag
Mit nevezel kompromisszumnak? Rosszabb kamera, gyenge hardver, vagy a rosszabb kijelző? Esetleg méret és súly? Oukitel wp19 van nekem, a hardver elbir mindent ( s21 ultrával összemértem az app indulás és újra indulás + a telefon újraindításban is pariban van). Persze a kamera csak nappal használható (itt a kompromisszum! Viszont 22000mah földbe döngöl szinte mindent üzemidőben. Jah ehhez drabál méret és 730g súly párosul.
-
Elképzelni sem tudom ki az aki ilyennel kínozná magát, ennyi pénzért...
-
kovy79
őstag
"2 SIM mellé microSD is fér"
vs.
"két SIM-et fogadhat be (az egyik helyett mehet be microSD is)"
Most akkor vajh melyik? -
Lamonso
kezdő
Áh, Unisoc....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó célja az volt, hogy olyan strapatelefont kínáljon, ami nem egy bumfordi bigyó, de mégis elég ellenálló. Mindkettőt teljesíti a H6, de nem csak ezek alapján ítélünk meg egy mobilt.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest