Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Semmi köze az eredetihez (nekem az AoE II az etalon), leszámítva néhány hangeffektet.
Játszottam vele az elmúlt fél évben, egy tipikus mobilos idő és pénz temető pay to win slop.
Egyedül valamelyik a szervert uraló alliance-ban (ez itt a klán) lehet esélyed (amibe csak nagyobb szinten hívnak meg), mert akkor nem mernek megtámadni. Mert a f2p kimaxolt katonáimnak esélye sem volt egy alacsonyabb whale ellen sem (pedig 50-150 közti helyezéseket értem el eventekben).
Habár a szerveren amin voltam elméletileg saját várakat nem támadunk szabály volt érvényben, ezt a fő klánok a szerverek közti pofátlan farmolás során simán felrúgták.
Sőt amikor a kicsi klánunk több kevesebb sikerrel megpróbálta megvédeni magát, ban kértek ránk, mert toxikusan játszunk...
A saját szerverem egyik top játékosa megüzente, hogy el fog pusztítani és esélyem sincs, mert ő 200k-t ölt bele.
Ezt ugye nem forintban értette...
Aztán felőlem mindenki azt tesz a pénzével amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest