Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissSwatch
csendes tag
Sziasztok!
A venti "kupakját" leszedtem és így kíjjebb került annyival, hogy befért a Ninja!!!
Mindenkinek köszönöm a segítséget.Üdv,
-
SwissSwatch
csendes tag
Köszi. A fenébe most milyet válasszak? Neked mi van benne?
-
SwissSwatch
csendes tag
Köszi, egy kicsivel bejjebb vagyok. Ám nekem a 25cm-es oldalventi belóg a házba. És a kérdés, hogy itt is elfér? Tehát akinek oldal ventis verzió van, kérem írja meg ha ilyen hűtőt használ a procira.(scythe ninja v infinity v rev b)
Köszönöm, -
SwissSwatch
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ebbe a bizonyos házba /25cm-es oldalventis változat/ szeretnék passzív proc hűtőt. A kiszemeltek Scythe Ninja és Infinity. Kérdés az hogy el fér-e?
Ha valaki ilyen házban használ vagy próbált használni ilyen proc hűtőket az ne kíméljen.
Előre is köszi, -
SwissSwatch
csendes tag
válasz
SwissSwatch #402 üzenetére
Már minden OK!
-
SwissSwatch
csendes tag
válasz
SwissSwatch #397 üzenetére
mármint 3T
-
SwissSwatch
csendes tag
válasz
SwissSwatch #397 üzenetére
mármint 3T
-
SwissSwatch
csendes tag
Hellosztok! Nekem xtreme engine t3-am van és sehogysem tudom bekötni rendesen az előlapi audiokat.
Nem stimmelnek az elnevezések a kábeleken meg az alaplapo.(gigabyte)
Ha tudtok segítsetek!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest