- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #526 üzenetére
Nekem nem!
Bár én nem kaptam sínt hozzá, macerás lett volna becsavarnom a 4 csavart. Nem is csavarom be, írtam is miért.
Mind1, örülök, hogy nektek jól befér
DE:
A ház mélységével sincs gond, nagyobb méretű videokártyák, illetve processzorhűtők vígan elférnek az óriás ventitől, kis munkával a kábelek elrejtését is szépen meg lehet oldani.
Gyenge pont viszont a merevlemezek rögzítése, ami amellett, hogy megint csak nem csavarmentes, csak egy extra alkatrésszel oldható meg, aminek használata nagyon kényelmetlen. Mivel a rögzítőkeret, sokkal rövidebb, mint egy 3.5-es meghajtó, egy laprugóhoz hasonló elemmel lehet csak beszerelni a merevlemezt. Viszont ennek egyik oldalának becsavarozása után, a másik jó 1 centivel eltávolodik, így helyszűkében elég nehéz mind a 4 csavart megfelelően pozícionálni. A nehézkes szerelés után, pedig a ház hosszát lehet szapulni, a rögzített merevlemez, ugyanis rálóg az alaplapra, ami egy SATA csatlónál nem olyan nagy probléma, de egy PATA kábelt ilyen helyzetben elég nehéz jól beigazítani.''
[link]
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #517 üzenetére
Azért a fémajtósstabilabb szerkezet. Csavarokkal van rögzítve, a műanyagok pedig csak egy kiálló valamin függ. Bár ha letörne, és meglenne a kis darab, akkor vissza lehet ragasztani.
A 3T fémajtajának hátránya: 2-3 hónap után nyikorogKis zsír, és megoldódott, de ez mondjuk nem fordulhat elő egy műanyagnál.
Tehát az állás: 1-1 -
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #511 üzenetére
Hát...ilyen sufni tuningos dolog. Nem tudom Ramis honnan, én a szagelszívóhoz kapott betétből vágtam ki egy kis darabot, amit raktam a 14cm-es elé. Nem fogja fel a levegőt, azonban rengeteg portól mentesítette a gépet.
Majd kikeresem azt a hsz. amiben Ramius kolléga kifejtette
Meg is van: [link] [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Tápegység BAZÁR, Többféle méretben, kedvező árakkal
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest