- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1140 üzenetére
Nekem is 22"-os Samum van nagyon faja!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1138 üzenetére
Frankó csak kár, hogy a monitor ezüst!!
-
Hoffer
őstag
1000 százalék hogy befele kell hogy fujjon az oldalsó venti!!!
És igen az én problémám már megoldódott, minden frankón műkcik!!
Most meg vettem még egy G15ös billentyüzetet a géphez!!! Nagyon király kis cucc!! -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1115 üzenetére
Bruttó!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1109 üzenetére
Jah és én annó 9k-ért vettem a Silent Knight-ot újonnan!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1102 üzenetére
Valószínűleg zárlatos a táp és azért nem működik ha beteszek mindent a házba!!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1100 üzenetére
Had melegedjen!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1098 üzenetére
Cipősdoboz teteje! És éppenséggel most így gépezem mert ha bent van a házba a lap nem kapcsol be.. valami zárlatos lesz!! Vagy a táp nem jó vagy nem tom! Még ki kell derítenem!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1094 üzenetére
Nah igen, már nem igen látszik, de én tudom, hogy ott van, Te is tudod
és így minden oké!!
De azért a figyelmes szemek megtalálják és észreveszik!!
-
Hoffer
őstag
Nah egy kis friss kép a gépemről!
[link] -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1022 üzenetére
Nem hangos, ha meg egész este megy mert töltök, megcsináltam ugy hogy, mindent fényt és ventit ki tudok kapcsolni egy kapcsolóval, a CPU és a táp hűtőn kívül, azok meg olyanok mintha nem is mennének!!
Amúgy 7 ventim van + a CPU hűtő meg a táp!! -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1020 üzenetére
Nekem van a vinyó alján plusszba egy 8 centis venti!!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1014 üzenetére
Nekem pedig 29 körül mozog a Seagate!!
-
Hoffer
őstag
Hali emberek!!
Nah vettem két neon-t a gépbe!!
A kábelek még nincsenek a helyükön véglegesen ugyhogy még kicsit nagy a káosz, de majd csinálok jobb képeket, most csak erre futotta!!
[link] -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #935 üzenetére
Nem rossz!
Kicsit tényleg vakít!
Amúgy a ramjaid miért nem Dual channelben vannak bent?? -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #814 üzenetére
Nekem ez akkor már jobban tetszik!!
[link] -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #774 üzenetére
Huh ez aztán nagyon drága ám!!
Amugy nem rossz, de ezt viszont azért nem tenném be, mert ez egy plexis ház és ez pedig egy fekete venti!! -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #770 üzenetére
Igen igen ezt akartam még írni, h ott van még a táp is!! Amin nekem egy 12cm-es nyomja kifeléé és elég sokat elszív mert 2500-at pörög!! Hátulra pedig egy gyorsan pörgöt kell feltenni és akkor minden nagyon coool lesz!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #768 üzenetére
Hali!
Az hogy nagyon coool az túlzás mert csak 950-et forog max! Az enyémek meg 1100-et és ez is kevés! Szal max jól néz ki!! Amugy meg akkor jobb a hűtésed, ha szemből a nagy turbina fujja a karira és az oldalsók is rá fuják és minden levegő hátul megy ki!! Ilyenkor éred el a legjobb hűtést!! -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #763 üzenetére
Hali!
A levegő oldalt nehogy kifelé menjen! Oldalt, befelé kell neki!! Meg elöl is, és minden levegőnek ami bement csak hátul kell kimennie akkor lesz jó a szellőzésed!!
Amugy csak azért vágtam ki, hogy több levegő menjen BEFELÉ!
És igen Revoltec ventiket vettem, elég jók és nem is hangosak!!
Csak még hátulra akarok venni egy olyan 12cm-es ventit ami pörög úgy 3000-et! Mert akkor a procihűtőtől jól kifogja szívni a meleget! -
-
Hoffer
őstag
Hali!
Nah raktam fel képet a gépről! De majd még csinálok, főleg akkor amikor már bent lesz a Silent Knigh-t jah meg amikor már a hátsó venti is kék lesz!!
Nah itt a link: [link]
Véleményeket majd kérek!!
üdv. -
Hoffer
őstag
válasz
Dr. Lecter #576 üzenetére
Nekem van itthon kompresszorom és azzal ki szoktam fújni ki nyomáson! Kb. 2 havonta!
-
Hoffer
őstag
válasz
Dr. Lecter #573 üzenetére
öööööö
-
Hoffer
őstag
Hali!
Nah ma lett kész a szinterezés nagyon faxa lett! A komplett gépet 3 ezerért fujták le nekem végül! Akit érdekel az írjon és írok privit!
üdv. -
Hoffer
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy most akarok vennni egy uj proci hűtőt és az a baj hogy a hűtő 15 cm magas lenne és ha a plexiben bent van a felső venti akkor el fog e férni a procihűtő vagy fel sem fogom tudni tenni ugy az oldallapot?
üdv. -
Hoffer
őstag
Hali!
Nem tom miért mondjátok hogy sok! Apumnak ma mondtam, rögtön tudott is egy helyet mert szokott ott szintereztetni és mondta hogy valami 500 ft\négyzetméteres áron csinálják! Szal ennyiért nem sok sztem!De hétfőre tom pontosan megmondani mert én akkor el is viszem!
üdv. -
Hoffer
őstag
Hali!
Megnéztem a movie-t énis, elég jó! Hol lehetne megoldani ennek a háznak a szinterezését?? Mert elég jól néz ki belül feketén!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Titan Quest II
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 1 / 2
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest