- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
válasz
Vasinger! #1566 üzenetére
Szia!
Úgy tudom hogy 1000 RPM lehet a sebessége az elülső ventinek. Van egy kis hangja, de inkább szélzaj. Az ajtót nem lehet leszedni, csak ha letöröd, de nem is ajánlatos levenni, mert nagyon csúnya lesz tőle a házikó. 3 db 12cm-es ventit sehogy se tudsz belerakni a már meglévő 2 gyári mellé, csak a plexis oldalra tudsz felrakni 2db 12cm-eset.
Szerintem 6000Ft-ot simán megér, nem csörög, kattog, nagyon hűvös és még jól is néz ki.
-
Eagle16
addikt
Szerintem nem kell oda berakni oldalra egy ventit se. Egy az, hogy nagyon hangos ha nem szabályzod le, kettő meg hogy rontja az elölről hátra áramlást a gépben. Ha csak nem ér el kritikus hőmérsékleteket a procid vagy a videókártyád, ne tegyél oda ventiket.
Elöl legyen a 14cm-es, hátul meg maradhat a 12-es és kész.És még egy jó tanács: a plexit csak puha ronggyal takarítsd, mert különben nagyon hamar karcos lesz.
-
Eagle16
addikt
válasz
AMD Power #1552 üzenetére
Szerintem nincs. Ezek már eléggé eltérőek.
-
Eagle16
addikt
válasz
pcmatyi #1384 üzenetére
Aha. Így néz ki, 300-400Ft körül van az ára.
-
Eagle16
addikt
válasz
Klemens #1358 üzenetére
Itt van, szerintem erre gondolt.
Amúgy ha sokat játszol az újabb játékokkal, akkor szerintem ramot vegyél, mert manapság már kevés az 1 giga. Azt neked kell eldöntened, hogy melyiket szeretnéd jobban, de ahogy írtad is, biztosan megbánod majd a döntésed, akkor is ha ramot veszel és akkor is ha házat
(mindig az kell ami nincs)
Jah és venned kell egy molex ---> 3 pin-es átalakítót is, mert az első ventinek molex csatlakozója van, a fanmate 2-nek pedig 3 tűs.
-
Eagle16
addikt
válasz
SwissSwatch #1201 üzenetére
Szia! Nézd meg ezt a hozzászólást.
buherka: köszi!
-
Eagle16
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1199 üzenetére
Igen
-
Eagle16
addikt
Mi mindenre jó ez a ház
-
-
Eagle16
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1014 üzenetére
Nálam 33 fok körül mozog a kis Seagate. De persze ez bőven jó még
-
Eagle16
addikt
Nem kevés az egyáltalán, de elmehetsz a tápos topikba is megkérdezni, ugyanezt fogják ott is mondani. A lényeg hogy mindenképp FSP legyen.
(ha megnézed az adatlapomat, nekem is egy 350W-os FSP viszi betonstabilan a tuningolt konfigomat, ami hasonló ahhoz amilyet te akarsz) -
Eagle16
addikt
válasz
attila199207 #749 üzenetére
Tápos topicban kérdezd, a Eurocase nem ajánlott
(és elég a 400W is) -
Eagle16
addikt
Nekem fél éve van ilyen, semmi bajom vele, szerintem jó választás.(azonkívül hogy a hátsó ventim gyári hibás volt, de cseréltem egy zalmanra)
-
Eagle16
addikt
Szia!
1. Szerintem nagyon jó ház
2. Hogy hangos-e? az attól függ mivan benne
3. Én elférek benne rendesen, egy átlagos gép bőven belefér
4. A ventik molex csatiról kapják az áramot, szóval ha nemkellenek akkor lehúzod
5.Led az első 14cm-es venti mögött van, kék színű, ha szeretnéd hogy mégjobban világítson a ház, akkor külön ledes ventit is tehetsz bele.Van 2 db 12(vagy 8) cm-es ventinek hely, oldalt a plexin, hátul alapból kapsz egy nem ledes 12-est.A plexi miatt a zaj kiszűrődik, de nemvészes.Szerintem nagyon jó kis ház, mert dekoratív, és nagyon jól hűt.(főleg ebben a nyári 40 fokban)
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
válasz
pityeszka #502 üzenetére
Hát nemtudom, nekem is van 2db 12cm-es venti az oldallapon, de nekem nem búgnak.Levannak lassítva 7 voltra, meg van a plexi és a venti között gumialátét.Így nekem nem zúg, teljesen halk, és még levegőt is visz be.Azért ad ki búgó hangot, mert az előtte lévő bevágásokon nagyon gyorsan megy be a levegő.Ha kicsit bátrabb vagy akkor könnyű megoldani a problémát, ki kell vágni a rácsozott részt, és teszel elé valami olyan cuucot ami sokkal ritkább anyagból van, és így nemlesz hangja.(pl. ritkás ventirácsot)
A kevésbé durva megoldás az az, hogy veszel ilyen Revoltec molex átalakítót, olyat ami a 12V-ot átalakítja 7 Voltra, és máris nemlesz olyan idegesítő hangja.
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
Jaja, nemvoltak drágák, szóval:
Speed Silent Mode 900 RPM ±15% Normal Mode 1800 RPM ± 10%
Noise Level Silent Mode 20 dB ± 15% Low-noise Mode 34 dB ± 10%
Annyi vele a baj, hogy ha nem silent módba mennek, akkor adják a hangot rendesen(na meg a légszállítást is),de ha ráteszed az ellenállást, akkor hangtalanok lesznek.(az alap gyári intel cooler lazán elnyomja őket)
Itt van róluk kép is: [link]
Levegőszállítást nemtom, azt sehol nem találtam meg, de így manuálisan(kezemet elétartva)
sztem nyomja a levegőt rendesen. -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Majdnem csináltam az aerocool 2-es házamból egy 3T-t
Szóval mióta megvettem, vettem bele 2db 12cm-es ventit, benyomtam őket silent módba(a levegőszállítás nemtudom, hogy lett-e annyi mint a 25cm-es venti esetében lenne), és még a plexi is megmaradt.Az már más kérdés hogy ha a két venti árát hozzáteszem a ház árához, akkor abból már kijönne egy extreme engineNo de sebaj, szeretek mindent magam csinálni, és még a plexi is megmaradt
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem: Az Aerocool házamhoz most rendeltem 2db 12cm-es ventit, de 3pines a végződésük.Az alaplapomon van két csatlakozó: Pwr_Fan és CHA-Fan.
Ezekre rátudom őket kötni és szabályozni?(mindekettő: 12V,fan és ground tüskékkel rendelkezik) -
Eagle16
addikt
A Zalman 12-eset én is a lenti helyre fogom tenni, mert szegény videókari eléggé melegedős fajta, hátra azért nem teszek, mert a táp alján van egy 12cm-es légkavaró, az simán kiviszi a meleg levegőt a házból.Meg most rendeltem a venti mellé egy Thermaltake ventiszabályzót, [link]és így hűvös és halk is lesz a ház.
-
Eagle16
addikt
Meghalt! :D
Pestről hozattam a házat, összeraktam a gépet, bekapcsolom, 1 perc múlva venti OFF.
Fene tudja, pont kifogtam a hibásat, szétszedni a gépet aztán Pestre felvinni meg valahogy nem volt kedvem(szolnoki vagyok), de már rendeltem egy 12cm-es Zalmant 1500 pénzért.
(Kb. a vonatjegy ára Pestig :D) -
Eagle16
addikt
Köszi, de pont tegnap előtt jött a ház.Nagyon tuti meg minden,de a hátsó 12cm-es venti élettartama kb. 1,5 perc volt, utána megállt, és azóta se indul be.Másnak volt ilyen problémája?Meg lehet valahogy javítani szerintetek?Ha már 17000Ft-os házat vettem, adhattak volna bele egy olyan ventit is ami több mint 1,5 percig bírja...
(amúgy a szellőzés meg nagyon jó, minden hardver a házban kb. 5-6 fokot hűlt, kivéve a vinyó,az mínusz 13 fok)
-
Eagle16
addikt
Senki?
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Akinek AeroCool AeroEngine II háza van, az hol vette??Itt Szolnokon sehol nem lehet kapni AeroCool termékeket...ahonnan meg megrendeltem,(coolcomp.hu) ki se akarják küldeni.Hát komoly, kéne valami, van is rá pénzem erre nem küldik ki...Szóval valaki nem tud valami tuti gyors helyet a neten??? -
Eagle16
addikt
Háhá!
Ezennel csatlakozok az aeroengine II klubba, hétfőn jön, jajjjj de jó lessz
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest