- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Akkor így: mit tunok kihozni belöle max? Az elöbb kicsit felkaptam a vizet
-
tjhooker464
őstag
Jesszus te mindenkivel ilyen kedves vagy? De igen számít hogy minek felel meg ugyanis már egy ideje gyüjtök hogy legyen egy ilyen procim és mihez tudom majd viszonyitani a sebességet. Ráadásul eddig abban a hitben éltem hogy az alaplap nem is támogat csak 2200+ os ig akkor meg inkább alaplap majd megint malacpersely ÉS IGEN ÉRDEKEL hogy mit tudok ebböl kihozni! Mint ahogy minden amiböl tanulhatok vmit ezen a téren. Ugyhogy plíz vedd egy kicsit light ra a témát és ne rohanj le ilyenekkel. Mellesleg a te hozzászólásod meg képmutató. De ne vedd magadra
-
tjhooker464
őstag
Ohh a fene essen bele! 180 as fsb vel milyen processzornak felel meg? Ha vennék egy nforce2 es alaplapot akkor nem lenne akadálya ugye?
-
tjhooker464
őstag
Hi! Lehet kicsit off vagyok de sztem eléggé idevág a kérdésem. Szóvan nekem egy msi kt333ultra2 es lapom van amely bios frissítés után azt mondja hogy birja 3000+ os bartont. Namármost szerintetek 2500+ ost birni fogja 3000+ ra hajtva? Két 512 es samsung van benne mindkettö 333 as. Ja és egy arctic cooling copper silent2 birja ezt? Azt irják birni fogja 3400+ ig de hát nem nagyon merek hinni a gyártónak. Esetleg tudnátok ajánlani valami hűtőt ugy 18db es hangszinnel olcson? előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest