- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Milyen formátumba konvertáljam át az iphone x-el készült videókat, hogy ne sz*rja össze magát tőlük a premiere pro? .mov amiben alapból van, viszont ha így adom hozzá a premierhez akkor csak a hangot adja hozzá, ha átírom total com. ban mp4-re akkor a videót is, de annyira lassan rendereli őket, hogy lehetetlen dolgozni velük, milyen programmal tudnám a legegyszerűbben konvertálni?
Köszi előre is!
-
LordAxwell
senior tag
Közben megtaláltam, hogy van a sequence menüben egy render in and out lehetőség ezután zöld lesz a kis csik, de mintha ezt régebben magától csinálta volna ahogy ment a folyamat.
-
LordAxwell
senior tag
A videók előtt, amikor kétszer rákattintok, hogy megjelenjen szerkesztésre, mindíg azt írja ki, hogy media pending, előtte egyszer megkérdezte, hogy leszedje hozzá a codec-et igent nyomtam, de ez mégis sokáig tart, egyáltalán hogy le tudjam játszani.
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Arra van valami egyszerű megoldás, hogy az iPhone új tömörítési megoldásával felvett videókat be tudjam importálni rendesen a premiere pro cc2018-ba? Beimportálja csak a hangot
HEVC kódolást használ a videókhoz, és ez gondolom nem tetszik a programnak, mi lehetne erre a megoldás? Elfelejtettem átállítani a beállítást mielőtt csináltam a felvételeket...
-
LordAxwell
senior tag
Azt hogyan tudom megoldani, hogy egy rendszámot kitakarjak a videóban?
-
LordAxwell
senior tag
Most már kiderült számomra is, hogy mi volt a probléma, a video is el lett volna torzulva pl ha h264 formátumot állítottam be, egy sj4000 akciókamera felvételeit vágtam össze amit 720p60fps formában vettem vele fel, de ahhoz vmiért nem volt jó az a render?! Viszont ha pl a canon 700D-vel készült szintúgy 720p50fps felvételt állítom h264 formátumra, úgy rendben van a végeredmény, rejtélyes... nekem...
Az 50fps-es felvételt mennyire lehet szépre belassítani? Vagy ez az fps kevés hozzá? néztem a tutorial videókat de nekem valamiért nem úgy néz ki a lassítás mint ahogy az adobe oldalán a tutorialban.
-
LordAxwell
senior tag
Végül legfelül bepipáltam a match sequence settings-et és így összerakta az audiot a videoval.
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Biztos én nem találom, de exportálásnál külön csinál egy video és egy audio filet a mappába a program, és a videon nincs hang, hogyan tudom összehozni őket? Hogy audioval exportálja a videót egyben?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest