- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
válasz
SlashMate #717 üzenetére
Ne tömöríts se Xvid-el se DivX-el , azokat egyáltalán nem szereti a premier és néha villódzó képet csinál hibaként a videóban meg széteső filmet . A premier vagy DV-ben vagy cinepack kódek a legjobb ezutóbbi a k-lite kódek pack-ban van . Ugyan lassúak de a minőségük jó , sajnos semmi más megoldást nem találtam erre csak ahogy már CactuS fórumtársunk is írta utólag konvertálom át a DV-t vagy wmv-re vagy DivX-be de lehet Xvid-be is .
-
válasz
SlashMate #717 üzenetére
Az az igazság, hogy én mindig tömörítés nélkül exportálom a videókat (Anno még a sima premiere 6 talán bekavart a kódolással, aztán onnantól kezdve külső programmal kezdtem el dolgozni), utánna Virtualdubbal kódolom át őket. (Nemtom, lehet már őskövület ez a program, de nekem eddig mindig elvégezte a dolgát)
allianz: Valahol az átkódolásnál lesz a hiba. Mármint nem az a baj, hogy dvdről van az adott videó, hanem ahogy átkódoltad avi-vá. Pontosabbat nem tudok mondani, nem csináltam mostanában dvd ripelést
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest