- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #514 üzenetére
pontosan hol van a honlapodon? nem találtam?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #492 üzenetére
Közben utóbbi 2 kérdésemre megtaláltam a választ, csak egy kicsit több időt igényelt a keresgélés
A broadcast color elég érdekesen működik. Beraktam az első clip-re és mintha érvényesítette volna az összesre (nem mintha baj lenne, csak fura...). Pedig csak az az 1 clip volt kijelölve. Az effectek közt nem is jelenik meg, azt az 1 clip-et leszámítva, de waveform monitoron meg látni, hogy 1.0-ig ''levágja'' a fehér értéket. Lehet ilyen
Meg tudtam létrehozni presetet, ha egy effect-et raktam be. 2-nél jobb klikk-re már nem kínálta fel a lehetőséget, hogy készíthessek presetet belőlük.
Premiere 1.5 -
rlazol
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #490 üzenetére
a linken lévő kérdésben kevés konkrét van. Jó lenna, ha a kérdező tudna küldeni legalább pár screenshotot a nyersről, és a végferedményről, vagyishogy pontosan mi a baja.
Amúgy szvsz nyugodtan ide is be lehetne írni a hiányosságokat...
az effekteknek csak a neve van ott
nem lehet egy adott szekciót framenként kiszedni
Ha PS-ben ésPremierben párhuzamosan dolgozol egy file-val, vigyázni kell, h Premierben ne legyen rajta a kurzort különben nyitottnak tekinti és nem lehet elmenteni
Kicsit a szokásostól eltérő a histogramos színmódosítás
Dupla kattnál automatikusan beugrik a kétablakos kezelőmód
nehézkes az ablakok egyéni beállítása
most hirtelen ennyi -
zsocaozd
tag
válasz
BigBadPlaYeR #475 üzenetére
Nem kötekedésből, de akkor miért nem valami külföldi fórumon kérsz segítséget?
A válasz egyszerű: mert ott sem tudnak segíteni.
Mondjuk tényleg kezdek már hozzászokni... Vettem egy PDA-t, soha életemben nem volt PDA-m, kb. egy hét alatt már buheráltam is, mindent vágtam rajta egy-két apróságot kivéve. Felmegyek magyar fórumába, de már előre láttam, hogy nagyon kezdők vannak ott, megpróbálnak egymásnak segíteni olyan dolgokban, amikre kb. egy óra alatt rá lehet jönni (az első órában). Namost erőtlenül feltettem én a kérdéseimet, persze totál hülyének nézett mindenki, de próbálgattak a maguk módján válaszolgatni...aztán megválaszoltam magamnak a fórumban a kérdéseimet, majd ott ragadtam segíteni...azóta rengeteg embernek segítettem, sőt nyitottam egy saját topic-ot, aminek akkora lett a forgalma, hogy majdnem utoléri a másikat, amit jóval-jóval előtte nyitottak... Több, más jellegű fórumon jártam már így, volt, ahol felkértek, hogy az azzal a témával foglalkozó netes magazinoknak dolgozzam (írjak teszteket, stb.), amivel nem is lett volna gond, csak fizetni nem akartak... Szóval már kezdek hozzászokni, hogy nem nekem segítenek, hanem én segítek...szomorú, de ez van.
Eleinte azt hittem, hogy a külföldi fórumokon tájékozottabbak és ott lehet tapasztalatot gyűjteni és komolyabb problémákra megoldást találni...óriásit tévedtem. Többnyire ugyanolyan szinten vannak, mint a magyar fórumok. Elkeserítő, hogy nem lehet normális szakmai fórumokat találni a neten. Hogy mi az oka, nem értem. Talán aki már profi valaminek a kezelésében, nem veszi a fáradtságot (vagy nincs rá ideje), hogy segítsen a többieknek, akik ha nem is teljesen kezdők, de komoly problémákkal találkozhatnak egy-egy program, vagy hardware kezelése során, nemtom....nehéz ügy. -
blackdog
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #462 üzenetére
Azért köszönöm szépen a segítséget!
-
blackdog
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #460 üzenetére
Szia!
Alább egy részlet az általad elmondottak alapján elkészített videóból. Persze nem Export to DVD, hanem Export to Adobe Media Encoder, de gondolom ez már nem oszt nem szoroz.
http://rapidshare.com/files/27522750/ballagas_low_chunk_1.m2v.html
Ezen láthatod, hogy a csíkozás mintha még erősebb lenne. -
blackdog
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #458 üzenetére
Kösz a gyors választ! Szóval a helyzet az, hogy én TV-re szánom, azaz asztali DVD-vel kellene nézegetni. Persze emiatt én is TV-n tesztelgetem. Azt nem tudom, hogy unokatesómnak speciel milyen TV-je van, de én az itthonin egy 32''-os LCD-n próbáltam. A számítógépemhez is LCD monitor van.
Valahogy az az érzésem, hogy a szemcsés kép a ''csikozás'' mentén/miatt jön létre. Ezért kérdem, hogy nincs-e valami ''csíkozás''-mentesítő effekt. Szerény tudásom szerint minden kamera úgy működik, mint az enyém, azaz a DV-kimenete deinterlaces. Mégis ha megnézek valami jó minőségben felrakott videót, pl. asszem itt volt valami ''láb''-téma http://www.daazo.com/film/2b8fbdea-380d-102a-868e-000e2e531ae0/ ami szerintem kiváló képminőségű. A ''nagyok'' hogy csinálják? Nekik jobb kamerájuk van?
Persze, tudom, hogy romlik a minőség, de akkor is...Szeretném a legjobbat kihozni.
Steady Movie a remegést próbálja megszüntetni a kamerázás közben. Ez nekem inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel történt. Azért írtam, hogy hátha emiatt lesz rossz.
Márcsak azért is, mert a videó elejére raktam bevezető részt, ami elsősorban a beszkennel ballagási meghívó a fényképpel együtt. Ezen a részen persze nem szemcsés a kép, csak a rögzített videó konvertált részén.
Célom egy DVD-lemez készítése. Mit jelent az hogy ''Max megáll egy szinten, ha tömörítetlenben hagyod''? -
Smogus
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #451 üzenetére
Köszönöm, ezeknek lassan neki fogok esni, ha időm engedi majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest