- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Nakahara
csendes tag
Én azt hallottam minden hozzáértőtől, hogy profi 3d, video munkákhoz szinte mindenhol mac-ot használnak, csak elvétve win-t, mert közel sincs olyan teljesítménye.Nemhiába csinálja az adobe is a populáris win mellett a termékeit Mac alá.
-
Nakahara
csendes tag
Egyébként eme gigszeren kívül, milyen a konfigod a videoszerkesztéshez?
Akad néhány helyen ha megeffektezed?Vagy túl sok layert raksz egymásra?
Nagyon érdekelne ugyanis, mert proci alaplap, és ramok vásárlása előtt állok, mert a mostani 1,5 p4-em nagyon harmatos teljesítményt nyújt ezügyben.Szerteném hallani a véleményedet, mert számomra létfontosságú, hogy normális ütemben haladjon a projekt. Ilyen dolgokat szertnék venni, ha bírná:
Abit nf7, 256 m 333ddr, athlon 2200+ throughbred.szóval minnél behatóbb választ szeretnék tőled, (mint bennfentes) kapni.Egyébkéntb az a filter amit írtam, csak akoor van a system32-ben ha feltelepítetted valamivel, ez ugyanis az avi fájlok fagyásmentességét hivatott eredetileg biztosítani, de pont ez okoz fagyást.Ettől függetlenül más cuccal is lehet probléma, de szerintem nézd át a szűrőtársításokat, és a minimum minőségi beállításokkal járasd őket, mert akkor gyorsíthatod a munkát.Ráérsz akkor a minőséggel törődni, mikor a kódolásra kerül a sor. -
Nakahara
csendes tag
szerintem nem a konfiggal van a problem, hanem szűrőösszeférhetetlenségi dolgok játszanak be.Nekem eddig a SonicFoundry-s Vegas Studionál volt így, meg a Windows movie makernél.A windows moviemakernél a DivXAF.ax filter nem fért össze a progival, ezért ha törlöd akkor nem lép majd ki.De ez mondom WinMovienál volt így nem Premiere-nél, esetleg ki lehet itt is prószálni.Vagy újranyomod az összes videokodeket és filtert.Hardware dolgok ilyen esetben a legritkább esetben játszanak be.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest