- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Nem a szerkesztéshez, a kódoláshoz kell igazán hardver.
Nekem agy Acorp-on ülő 1GHz-es Athlon 133 MHz SD RAMokkal látja el a feladatot, korábban 5200-as vinyóval, a digit kameráról így is megoldott volt a frame vesztés nélküli átvitel. Most 7200 as Maxtor és Seegate van, így a kamerára renderelés nélkül írok vissza (ami ugye azt jelenti, hogy csak azokat a részeket dolgozza fel előzetesen, aminél szűrőt, feliratot, stb. alkalmazol, a többit direktben a vinyón levő eredeti felvétrelről a vágás szerint ide-oda ugrálva), és ezt is probléma nélkül tudja.
Egy sok mozgásos film SVCD tömörítése viszont (sok mozgásos filmnél, pll táncverseny) a film időtartamának 5-6szorosát is igénybe veszi. Na ehhez már izmosabb konfig kéne. Guruk Azt mondják, hogy ilyen feladatra a P4-ek -utasításkészletük miatt - inkább alkalmasak.
Pedig én már úgy megszerettem az AMD-t, de lehet, épp ezért vissza kell térjek Intelre. Fontos a gyors, de főként izmos RAM. Legalább 512 MB. -
xuldar
addikt
Ace mega codecs 5.01 xp pro. Vagy mi.
Megpróbálom leszedni az egészet, és egy divx 5.0.5-öt feltenni.
8x200-on (1900+)megy a proci, de 2600+ -on is stabil feszemelés nélkül. Igazából még nem vagyok bennfentes, a barátnőmnek kell a program, de csak most kezdtük megismerni. Szegény már majdnem a haját tépte, hogy miért lép ki mindig az Adobe.
Te milyen kodekeket ajánlasz? Az Ace-t filmek miatt tettem fel, hogy ne kelljen 120-féle kodeket telepíteni. Hát lehet, hogy nem kellett volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Diablo IV
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest