- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PapauZ #15374 üzenetére
Nem bírtam megállni, hogy gyorsan ne írjam meg és majdnem telitalálatod lett, csak 75x100 és egy piros elafánit rejt az első kép.
(Megtehettem volna, hogy el is forgatom, az is igaz, de hagyok feladatot peugeotmate-nek is) -
Balinov
titán
válasz
PapauZ #15347 üzenetére
Szivesen! Latod, engen is pont ebbol a szemszogbol erdekel. CS2-vel vagy PSE5-el nem mesz semmire gyk. Mind2-nel kiprobaltam frissiteni az adott verziohoz tartozo legfrissebb ACR-re, de meg a 2008-ban bemutatott Nikon D5000 raw-jait sem birja megnyitni,igy nalam felejtos mind2.
Jinxb1rd: linket nezd meg, ott leirnak mindent. Gondoltam hatha valakinek hasznos lesz ez az ingyenes cuccmak
-
delta9
senior tag
-
BonFire
veterán
válasz
PapauZ #15347 üzenetére
Fotósoknak jó lehet a PSE, mert kimondottan azokat az eszközöket tartották meg benne, ami a fotó javításához kell. Szintek, színek állítása lehetséges, vannak benne gradiációs görbék, hisztogram, előre definiált presetek, sablonok, sőt, néhány kattintással jó kis szkriptek futnak le, ha valaki nem akar szöszmötölni.
Viszont a semmiből-valami absztraktok készítésére alkalmas eszközök hiányoz(hat)nak belőle, nekünk ezért nem jó. Nehéz egy alak kivágása is, nem áll rendelkezésre annyi eszköz.
-
BonFire
veterán
válasz
PapauZ #15339 üzenetére
Iszonyat kicsi ez a magyar piac. Photoshopról hál' istennek írunk sokan, mert ipari standard, meg mégiscsak a világ legjobb képszerkesztője, viszont a PSE annyira kevesek által használt, hogy szerintem nem is foglakozik vele senki. A PSE-t általában ajándékba adják, ha az ember vesz valamilyen hardvert, aztán nem tudok róla, hogy valaki használná is ténylegesen. A herélt képszerkesztő pont olyan, mint a herélt hangszerkesztő. Ha nagyon muszáj, kínnal-keservvel talán jó dolgot is létre lehet hozni benne, de akkor már inkább egy teljes értékű Gimp! (bizony, ezt le merem írni), mint egy funkcióhiányos PSE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest