Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Downsampling #25437 üzenetére
Az AE akkor gyárt bazi nagy proxyfájlokat, ha hangsávot is előrenderelsz. Zenei videók gyártásánál nélkülözhetetlen, hogy halljam a hangot, tehát RAM preview-ban is kirendereli mindig a hangot. Ezekkel tele bírja szemetelni a Temp mappákat. Viszont egy gombnyomással törölni lehet a Casht menüből. Lr nekem nincs, de lehet, hogy abban is van ilyen opció.
Azt nem értem, miért Lr-mal vagy Ps-val vágsz videót. A batch file-ba fel lehet vetetni egyébként bármilyen mappát, ha megadod a megfelelő elérési útvonalat. Viszont célszerű ezt olyan emberrel megíratni, aki tudja, mit csinál, illetve első futtatás előtt készíteni egy biztonsági mentést a lemezről, hátha valami mégis rosszul sülne el.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Downsampling #25437 üzenetére
Nem biztos, hogy köze van hozzá: lehet, hogy csak szimplán közös (Adobe) mappa.
Így - konkrét információk hiányában - nem tudok pontosat mondani, de egyébként is sok összetevős a történet: ha annyira zavar törölgesd (nem tudom, mi van a gépeden, vagy véletlenül nem portable programot használsz-e: nekem a 128 GB-os SSD-n is gyönyörűen elvolt a LR pedig sosem törölgettem a mappáiból).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest