- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
ViZion #18664 üzenetére
Nem nagy kunszt százágú csillagot csinálni, csak nem Photoshop kell hozzá. Ez az egyszerűbb módszer:
Az ügyesebbek a csillag eszközzel is próbálkozhatnak. Az egész emblémából a legneccesebb a doboz. Az kábé húszperces munka. És tényleg szebb, ha kézzel vektorozol; az automatika kis felbontásnál sokat „gagyizik”.
-
törölt tag
válasz
ViZion #18664 üzenetére
Igen, közben észrevettem és átírtam.
(eredetileg ctrl+shift+i volt, kijelölés megfordítás)
szerk: vagy a ctrl+a-ra írtad?Lehet hogy rossz progikat próbáltam, de nekem mindig akkor lett a legjobb az eredmény ha magam csináltam. Nem szeretem az ilyen automatikus dolgokat, utólagos igazgatásokkal meg sokszor több idő elment mintha megrajzoltam volna az egészet.
Mondjuk szerintem ezt a "Vector Magic"-et nem használtam még, egy próbát mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged