- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz ViZion #18664 üzenetére
Nem nagy kunszt százágú csillagot csinálni, csak nem Photoshop kell hozzá. Ez az egyszerűbb módszer:
Az ügyesebbek a csillag eszközzel is próbálkozhatnak. Az egész emblémából a legneccesebb a doboz. Az kábé húszperces munka. És tényleg szebb, ha kézzel vektorozol; az automatika kis felbontásnál sokat „gagyizik”.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
törölt tag
válasz ViZion #18664 üzenetére
Igen, közben észrevettem és átírtam. (eredetileg ctrl+shift+i volt, kijelölés megfordítás)
szerk: vagy a ctrl+a-ra írtad?Lehet hogy rossz progikat próbáltam, de nekem mindig akkor lett a legjobb az eredmény ha magam csináltam. Nem szeretem az ilyen automatikus dolgokat, utólagos igazgatásokkal meg sokszor több idő elment mintha megrajzoltam volna az egészet.
Mondjuk szerintem ezt a "Vector Magic"-et nem használtam még, egy próbát mindenképp megér.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest