Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Így csináltam, de azt a képet hozta be amit mutattam. Viszont sikerült megoldani, mert elég ha ProRes 442 ben mentem ki, az nem brutál nagy, és szépen kezeli a fájlokat.
--
Szöveg animációt gyakorolnám, de nem sikerül ezt a camera trackert elindítani. Úgy csinálom ahogy kell, de nálam bal oldalt fent, nem kezd el számolni, legalább 3 percet vártam, és még mindig step 1 nél volt. 4k videó, de a gép tudja kezelni, a magonként pörögtek maximumon. Nem értem miért szívat

Itthon kipróbáltam más klippekkel, az én gépemen működik, de nagyon kényes. Szutyok minőségű low res videón megy, reddel vett 4k-s tartalmat meg nem tudja bescannelni, mikor kristály tiszta a kép? Csak egy snittet használok, pontosabban egy több snittből álló videót, így "megvágok", a nyíllal jelölt részre fókuszálok, lehet hogy ez a plugin az egész videót akarja analizálni, és azért megy olyan nehezen hogy még csak el sem kezdi számolni a frameket?
Kaptam egy klippet ami kb 1 perc és 15 snittből áll, nekem 4re kellene szöveget raknom, és kettőnél használnám ezt a kamera tracker opciót.
Ezt hogy a leg okosabb megoldani? Külön kellene kérjem kimentve a 4 snittet? vagy 1 projekt fájl elég, de mind a 4 snitthez külön kompozíciót készítsek és ahhoz rendeljem hozzá a kívánt részt?
Jó cucc ez a content aware is, holnap majd játszom vele kicsit, azt hittem hogy ez bonyolultabb lesz, de néztem pár videót, és nagyon egyszerűnek tűnik, meglepően jó eredményt lehet elérni minimális energia befektetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kés topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest