Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz BonFire #550 üzenetére

Így csináltam, de azt a képet hozta be amit mutattam. Viszont sikerült megoldani, mert elég ha ProRes 442 ben mentem ki, az nem brutál nagy, és szépen kezeli a fájlokat.

--

Szöveg animációt gyakorolnám, de nem sikerül ezt a camera trackert elindítani. Úgy csinálom ahogy kell, de nálam bal oldalt fent, nem kezd el számolni, legalább 3 percet vártam, és még mindig step 1 nél volt. 4k videó, de a gép tudja kezelni, a magonként pörögtek maximumon. Nem értem miért szívat :(

Itthon kipróbáltam más klippekkel, az én gépemen működik, de nagyon kényes. Szutyok minőségű low res videón megy, reddel vett 4k-s tartalmat meg nem tudja bescannelni, mikor kristály tiszta a kép? Csak egy snittet használok, pontosabban egy több snittből álló videót, így "megvágok", a nyíllal jelölt részre fókuszálok, lehet hogy ez a plugin az egész videót akarja analizálni, és azért megy olyan nehezen hogy még csak el sem kezdi számolni a frameket?

Kaptam egy klippet ami kb 1 perc és 15 snittből áll, nekem 4re kellene szöveget raknom, és kettőnél használnám ezt a kamera tracker opciót.

Ezt hogy a leg okosabb megoldani? Külön kellene kérjem kimentve a 4 snittet? vagy 1 projekt fájl elég, de mind a 4 snitthez külön kompozíciót készítsek és ahhoz rendeljem hozzá a kívánt részt?

Jó cucc ez a content aware is, holnap majd játszom vele kicsit, azt hittem hogy ez bonyolultabb lesz, de néztem pár videót, és nagyon egyszerűnek tűnik, meglepően jó eredményt lehet elérni minimális energia befektetéssel.

Új hozzászólás Aktív témák