Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
OMG, mégis életre kelt.
Nem értem miért nem lehet szerkeszteni törölni az előző hszt főleg ha nem szólt hozzá azóta senki...
Nem tudom mi volt a baj, de egy újraindítás megoldotta. Pfááj, lélekben már eltemettem azt az 5-6 munkaórát amit beleöltem, és ha csak egy tanulmány saját célra, akkor is rendkívül frusztráló volt, hogy pont a cél előtt omlott össze.
Szóval aki hasonlóan megszívja az próbálja a quicktime frissítést, és a restartot.
Egy másik kérdésem csak van, mert mióta elindult már 2 mentést végeztem külön partíciókra, de szerintem nem azzal volt a hiba, hanem valamivel a projekten belül.
Itt egy kép, a projektről, a bel oldalon van a lista hogy mi szerepel benne.Én a Text, és Outro projekteket használom, illetve a Solids mappában van 1 háttér.
Az adobe dynamic link fogalmam sincs micsoda, és a fölötte lévő projekt sem kell. Mivel ritkán használom a programot, nem tudom hogy ezek az ikonok mit jelentenek, és milyen hatással vannak a munkámra. Ha azokat kitörlöm és csak a Text Outro és Solids fájlt hagyom, akkor elvesződhet bármi is? Mitn látszik csak text layerek vannak, és 1 zeneszám, de az sincs programon belül megvágva, szóval nem tragédia ha eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GTA VI
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Óra topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest